Még nem jött meg, de hamarosan meg fog, ráadásul holnap reggel úszni megyek - fel tudok ilyenkor helyezni egy tampont, megelőzésképpen?
Figyelt kérdés
Még sosem használtam tampont, de félek, hogy éppen az uszodában fog megjönni...2012. júl. 23. 21:41
1/10 anonim válasza:
Akkor tégy fel egyet, én is szoktam ilyet csinálni, hasonló szituációban! :) De 2- 3 órán át ne vedd ki, mert ha nem szív elég hüvelyváladékot magába, kellemetlen a kihúzása.
2/10 anonim válasza:
Hát igen mert ha az uszodába jön meg akkor nagyot fogol égni...
3/10 anonim válasza:
Nem tudod a holnapi napot kihagyni, ha azt se tudod igazából, hogy megjön-é vagy sem?
4/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ez egy régóta tervezett dolog lenne, ami már többször elhalasztódott, és nem akarok megsérteni senkit sem azzal, ha lemondom. :/ Szóval nem, nem tudom.
2012. júl. 23. 21:59
5/10 anonim válasza:
Nyugodtan tegyél fel egy mini tampont, aztán úszás után vedd ki, ha nem jött meg.
6/10 anonim válasza:
azért nem egy liter szokott jönni, mikor megjön. szerintem ne rakj be még tampont, nekem pl. mindig reggel jön meg, szóval majd meglátod holnap reggel. vigyél magaddal tampont, és mindig legyen a közelben, mikor elmész úszás alatt vécére, vidd magaddal, hátha kelleni fog.
7/10 anonim válasza:
nem fog hirtelen elönteni inkább kis pecsételéssel kezdödik valószinüleg söt általában inkább reggelre jön meg. az hogy hamarosan megjön nem tudhatod biztosan, lehetnek még hónapok is és addig ahányszor vizbe mész felesleges tampont feltenni.
Egyik az hogy nem olyan kellemes ha nincs meg mivel nem csuszik ugy nemhogy szüzen.... Sok lány eleve nem is tud használni tampont amig szűz.
8/10 A kérdező kommentje:
Biztosan valóban nem tudom, csak sejtem, mert ismerem, milyen érzések előzik meg (5 éve megvan már, tehát nem most fog legelőször megjönni).
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2012. júl. 23. 22:29
9/10 anonim válasza:
Ha nem akarod kihagyni az úszást, akkor az egyetlen lehetőséged a tampon.
10/10 anonim válasza:
Ja akkor használj tampont, biztos menni fog a felhelyezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!