Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Magyarországnak miért nem...

Magyarországnak miért nem nyeri meg soha az Eurovíziós Dalfesztivált?

Figyelt kérdés

Mondják, hogy politikai érdekek.

De akkor például miért nyerte meg 2007-ben Szerbia? Egy kis szär jelentéktelen ország.

Vagy tavaly Azerbajdzsán?

És idén Svédország?

Azt mondom, ha a politikai okokra hivatkozunk, a 2010-es német győzelem indoknak elfogadható (elvégre is Európa vezető országa), vagy a 2008-as orosz győzelem. De ezek? Én ezekben nem látom. Magyarország dala szerintem nem volt rossz, mindenképpen többet érdemelt volna egy 24. helynél. Még sem szavazott rá kb. senki.

2012. máj. 27. 01:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%

Nem a politikai nagyságunk határozza ezt meg, hanem az, hogy összességében mennyire szimpatizálnak velünk. Mivel nekünk sikerült jóformán minden szomszédunkkal fasírtba kerülni, plusz Európában mint renitens, korrupt, élősködő banda vagyunk nyilvántartva, hát nem szavaz ránk a kutya sem. Finnország évekig adta a magas pontokat, sosem viszonoztuk. Most már őket sem izgatjuk.

Egy Wolf Kati is kevés volt ehhez.

2012. máj. 27. 01:15
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Az elsővel teljesen egyetértek+Sztem csak részben politikai érdekek, meg azért persze a nép.Ahogy volt Finnországgal kb ugyvolt most Romániával.Románia 7 pontot adott Magyarországnak míg Magyarország Romániának 1-et sem.Tehát Magyarországnak nincs esélye, a így folytatja tovább.Bár azért voltak rosszabbak is nálunk.
2012. máj. 27. 01:41
 3/17 anonim ***** válasza:
60%

Valóban, nem minőség alapján megy itt a szavazás hanem szimpatizálás alapján ez teljesen egyértelmű.

Viszont ezt minden téren jogosan nyerte meg a svéd csaj, én szerintem:)

Hozzáteszem ha mindent ugyanígy csinál, csak magyar színekben akkor fele ennyi pontot nem kapott volna:D

2012. máj. 27. 01:49
 4/17 anonim ***** válasza:
30%
Jah és politikai érdek itt nincs, lásd pl. a jelentéktelen San Marino szavazata ugyanannyit ér mint a gazdasági nagyhatalom Németországé^^
2012. máj. 27. 01:50
 5/17 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem nem volt jó Magyarország dala se idén,se tavaly...van sokkal tehetségesebb sztárunk is
2012. máj. 27. 02:27
 6/17 anonim ***** válasza:
21%

A CD dala nem volt rossz, csak élettelen, vontatott, unalmas a többihez képest, nem illett a képbe, nem Euróvizióra való.

Akár egy jó dallal Magyarország is benne lehet a 10-ben, vagy közel kerülhet ahhoz, erre már volt is példa.

2012. máj. 27. 08:40
 7/17 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem nem volt ilyen gond a Compact Disco dalával. Már ha csak abból indulok ki, hogy szánalmas és vicces milyen dalok végeztek előttünk.

Még a műsorvezető is előre megmondta ki kire teszi le a voksát :) Bár nekem a svéd produkció nem tetszett különösebben (elég horrorfilm feeling az egész) de tény, hogy ütős volt, megmaradt az emberekben.

Szerintem az is baj lehet, hogy látványilag sem tesszük oda magukat eléggé. Biztos vagyok benne, hogyha tavaly Wolf Kati látványosabb showt rendez, ugyanazzal a dallal top10-ben lettünk volna.

2012. máj. 27. 10:35
 8/17 anonim ***** válasza:
91%

Bosznia és Moldova is egy kalap sz*r volt, mégis mennyivel előttünk végeztek, mert a szomszédok nyomták nekik a pontot rendesen.

A színvonalas produkciók, mint az Egyesült Királyság, vagy Izland mindíg is a sor végén kullogtak, Magyarországgal együtt. Tény, hogy a Compact Disco nem volt a legjobb, de rengeteg olyan szám volt, ami előttünk végzett, aztán 5-ször rosszabb volt.

Magyarország nem fogja soha megnyerni az Eurovíziót, mert nincs olyan, aki velünk szimpatizálna.

Akiknek mi adunk 12 pontot, azok a következő évben le se sz*rnak minket, mi meg voltunk annyira idióták, hogy a finneket semmibe vettük, holott évekig adtak 10-12 pontokat, de idén már ezt megunták, mert tudták, hogy úgysem kapnák vissza. Így sikerült ilyen téren megint 1 országgal rosszban lenni.

Szomszédok is csak azért adnak (Románia, Szlovákia, Szerbia) mert az ott élő magyarság ránk szavaz. Ha nem lennének ott magyarok, akkor bezsebelhetnénk szintén egy vaskos nulla pontot tőlük is.

Egyszerűen ténylegesen pénzkidobás ez verseny, főleg Magyarországnak.

2012. máj. 27. 10:44
 9/17 anonim ***** válasza:
42%
Azért a legjobb dal az általában politikától függetlenül is nyer, viszont a többi helyezés az szimpla se*gnyalás. Magyarországnak vagy egy nagyon kiemelkedő szuper számmal kell mennie vagy mindig is az utolsók közt lesz. Hozzáteszem hogy én örülök hogy a svédek nyertek, szerintem jó kis szám, és még jó hogy nem az übergagyi orosz mamák.
2012. máj. 27. 11:24
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

"Akiknek mi adunk 12 pontot, azok a következő évben le se sz*rnak minket, mi meg voltunk annyira idióták, hogy a finneket semmibe vettük, holott évekig adtak 10-12 pontokat, de idén már ezt megunták, mert tudták, hogy úgysem kapnák vissza. "

"Finnország évekig adta a magas pontokat, sosem viszonoztuk. Most már őket sem izgatjuk. "

"Ahogy volt Finnországgal kb ugyvolt most Romániával.Románia 7 pontot adott Magyarországnak míg Magyarország Romániának 1-et sem.Tehát Magyarországnak nincs esélye, a így folytatja tovább.Bár azért voltak rosszabbak is nálunk."

Figyeljetek, ti nem fogjátok fel, hogy pontosan ez az a gondolkodás, ami miatt igazságtalan lesz a verseny? Itt dobálózunk azzal, hogy a baráti országok csak egymásra szavaznak, de ti is ugyanígy gondolkodtok! "Finnország adott 12 pontot, nekünk meg viszonoznunk kell!"-ez pontosan ugyanaz a mentalitás, mint amit más országok esetében is látunk, és amit annyit szidunk. Ennek nem így kéne működnie, ez nem hitelbank. Mindenki szavazzon arra, akinek jó a produkciója és kész! Nagyon szép dolog az, hogy jótett helyébe jót várj, és viszonozd a barátságot, de ez a show pont nem erről kell, hogy szóljon, mert itt elvileg azért szavazunk, hogy a jó hangokat előrébb toljuk, nem azért, mert "ők is ránk szavaztak, szavazzunk mi is rájuk!". Amíg itt mindenki szövetségesdit játszik, elveszik a műsor értelme, mert senki nem a hangokat figyeli, hanem a pontokat.

2012. máj. 27. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!