Szerintetek lehetne esélye Magyarországnak megnyerni egyáltalán valamikor az Eurovíziós Dalfesztivált?
Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 19:40
1/12 anonim válasza:
Igen!!:D
Gyurcsány "Hugh Grant" Fletó: Kinek mondjam el vétkeimet
2/12 anonim válasza:
Persze: A Bikicsunájjal simán.
Amúgy viccet félretéve szerintem elég kicsi rá az esély.
3/12 anonim válasza:
Simán lenne rá esély, ha nem kommersz zenét játszó embereket küldenénk. Évekkel ezelőtt például a finn Lordi nyerte. A finnek mertek küldeni nem tipikus unalmas pop zenét. Pl. mi lenne ha Magyarország egyszer mondjuk a Dalriada-t küldené? Szerintem simán nyernének, csak az emberek többsége leragadt annál amit a hazai rádióban, TV-ben hall...
4/12 anonim válasza:
sztem nincs..
ha nem is100%osan,de nagyban politikai árnyalatú a műsor..
előkelő helyen esetleg végezhetünk(első 10 hely valamelyike)de nyerni nem sikerülne.
5/12 anonim válasza:
Csík zenekart, Palya Beát kéne küldeni, akkor talán.
6/12 anonim válasza:
Nem is tudom, hogy ez ma már hogyan is működik pontosan. Régen a döntőn hallhatta(!)a nemzetközi zsűri a számokat többé-kevésbé először, a csilivili produkciót nem láthatták, mindenki a saját nyelvén kellett elénekelje. Ma már mindenki angolabb az angolnál, már a slágerlistákon az induló szám, külföldi rádiók játszák a verseny előtt?! Stb, stb.
7/12 anonim válasza:
voltunk már negyedikek,kilencedikek,tizenegyedikek,tizenkettedikek..
ezek se rossz helyezések..
de sztem nem lenne esély a győzelemre...:(
8/12 anonim válasza:
Mivel egy ország saját magára nem szavazhat, az is számít, hogy a szomszédos országok mennyire hasonló nyelvűek, rokonok, rokonszenveznek vele. Hát...
9/12 anonim válasza:
Lenne,ha olyan embereket küldenénk, akik nemzetközi porondon is megállnák a helyüket. Ezen belül főként hangi-zenei képzettségre gondolok.Szerintem pl. egy Caramel-t vagy Szekeres Adrient bármikor ki lehetne küldeni.
10/12 anonim válasza:
politikai alapokon folyik.
ezért nyertek a németek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!