Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Tetszik nektek Friderikusz...

Tetszik nektek Friderikusz műsorvezetői stílusa?

Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 21:32
1 2
 11/15 A Tengerész ***** válasza:
62%
Nekem a Vágóval a kedvenc műsorom volt. Most meg a Fridivel nézni se tudom. Egy kvízműsor a versenyzőről szóljon, ne a műsorvezetőről. Ez nem show. Aki azt szereti nézzen azt! Ami most megy az udvarlás a taplóknak. Lásd még maónikasó, nyalóvilág)A média lement bulvárba.
2012. máj. 19. 10:11
 12/15 csipszi válasza:
Friderikusz másképpen érdekes.Közvetlenebb,közelebb áll hozzám mint a Vágó.Mindkettő tudását,műveltségét nagyra becsülöm,de a "Fridi"műsorvezetői stílusát jobban szeretem, de a Vágó Istvánét nem feledem.
2012. máj. 19. 12:49
 13/15 anonim válasza:

Eleinte tetszett, de szerintem már túlzásba viszi.

Összehasonlítani Vágóval szerintem is értelmetlen.

2012. máj. 20. 10:48
 14/15 Misibácsi válasza:
45%

Beszédhibás rossz ripacs, beképzelt kutyaütő senkiházi. Törtető akarnok...

Természetesen kerültem a kikívánkozó trágárságokat!

Üdv: Misibácsi

2012. máj. 23. 08:27
 15/15 anonim ***** válasza:
62%
Én nagyon bírom! Sajnálom, hogy csak heti egy adás van. Nekem tetszik a lazasága, szerintem vicces is, vagyis inkább aranyos. Igaz, van egy-két poén, amit többször is elsüt, dehát Istenem:) Akárki fikázza, azért az tény, hogy sok mindent letett az asztalra. Lehet, hogy sokszor nagyképűnek tűnik, nem vitatom, de pl. én azt nagyra becsülöm benne, hogy rengeteg embernek, főleg gyerekeknek segített anyagilag és egyéb módon. Egyszóval, nekem bejön.
2012. máj. 23. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!