Tetszik nektek Friderikusz műsorvezetői stílusa?
Lazábbra vette a műsort a stílusával.
Amikor Vágó volt, nekem mindig az az érzésem támadt, hogy itt az öreg bölcs varázsló, aki majd segít a játékosoknak. :D
Friderikusz pedig pont az ellentétje: nem olyan kötött az egész műsor, néha besüt egy-egy poént stb.
Az az igazság, hogy nem vezeti rosszul a Legyen Ön is Milliomos!-t, de mivel ez a produkció mindig is Vágó nevéhez kötődik, így sokaknak egy kicsit nehéz megszokni az újat.
Nekem is, de ettől függetlenül nem ítélem el. :)
"Lazábbra vette a műsort a stílusával."
Alapból ezzel semmi gond nem volna, de nem jól képviseli a laza stílust. Egész egyszerűen nincs jó humora! Valaki poénos, valaki nem.
Én nagyon bírom a pasit, hihetetlenül értelmes, baromi jó humora van, igaz, kicsit intellektuálisabb, mint az amúgy igen értelmes, de megát sötét bunyesznak feltüntetni szerető Fábrynak, ezt a humort pedig kevesebben értik. Friderikuszt a Vágóval összehasonlítani pont olyan, mintha a tiramisut a paprikás csirkével hasonlítanánk.
A Vágó nagyon nagy volt abban, hogy eljátssza, milyen nagy tudású - a Friderikusz valóban igen nagy tudású, és nagyon hitelesen játssza el, hogy nem az. Ki, mit mer felvállalni. Én most olykor nézem az Átvágót, és ilyen közvetlen összehasonlítva a két MŰSORT (és nem a műsorvezetőt!), sajnos az Átvágó sokkal unalmasabb...:-(((
A "tudás" alatt Vágó esetében a lexikális tudás nagyobb, Friderikusznál az általános műveltség jóval erőteljesebb. Vágóból a sértettség még mindig süt, Friderikuszból meg a laza életöröm. Hát ennyiben hasonlíthatók össze - de tűz és víz a két ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!