Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Dr. Friderikusz Sándor a...

Dr. Friderikusz Sándor a TV2-n futó Megasztár című zenés tehetségkutató műsorban miért tegezi Patai Annát és miért magázza a többi versenyzőt?

Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 23:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Gondolom, mert nagyon fiatal, de én szerintem őt is magázza, nekem úgy rémlik!
2010. okt. 30. 23:37
 2/11 anonim ***** válasza:
10 éves, üázze, magázza?
2010. okt. 30. 23:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Azt értem, hogy miért tegezi a kislányt, de azt nem, hogy miért kell magázni a többieket.
2010. okt. 30. 23:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Néha azért sikerül belebakiznia a saját pózolásába.
2010. okt. 31. 00:09
 5/11 A kérdező kommentje:
Döntse el, hogy tegez vagy magáz mindenkit egyformán.
2010. okt. 31. 01:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Mert ő nem engedi meg hogy tegezzék ezért megadva a tiszteletet ő se tegez le másokat
2010. okt. 31. 08:50
 7/11 A kérdező kommentje:
Akkor Annácskának nem adja meg a tiszteletet?
2010. okt. 31. 19:13
 8/11 anonim válasza:

Szerintem azért tegezi Annát, mert ő inkább még gyerek, kinézetre is. A többiek már mind felnőttek külsőre, a lányok is inkább fiatal hölgyek mintsem kislányok.

Én úgy tudom, hogy Fridi nem sok emberrel tegeződik, pl. Claudiával magázódik, de Tillával tegeződik meg a zsűri többi tagjával is. Egyébként az lenne a logikus, hogy ha már magázza az összes versenyzőt, akkor Annácskát is, vagy ha kölcsönösen tegeződne mindenkivel ahogyan a másik 4 zsűritag teszi.

2010. nov. 5. 20:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Fridi a régi iskola meg a 'leghaladóbb' irányzat is egyben: 2 in 1:DD
2010. nov. 5. 20:25
 10/11 anonim ***** válasza:

nemtudom. de am nem kellet volna így körül írni,hogy "DR. Friderikusz Sándor" meg "TV2-n futó Megasztár című tehetségkutató műsorban" elég lett volna azt írni,hogy:

Friderikusz Sándor miért tegezi Annát a és miért magázza a többieket? mindenki tudta volna,hogy miről van szó. am bocsi,hogy ezt megírtam tudom nem ide tartozik,csak nem bírtam ki xD

2010. dec. 7. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!