Hiányoznak nektek a régi mesék/rajzfilmek?
Nagyon régi mesékre is gondolok, mint pl a Lolka és Bolka,
Varázsceruza, Kockás fülü nyúl, Tv maci, Magyar Népmesék,
Vukk, Frakk, Mézga Család, Süsü, Dr Bubó ... stb.
És vannak újabbak is, amiket már régen megszüntettek a Nickelodeonon mentek régen, 1996 - tól kb. 2000 - ig
pl: Jaj szörnyek, Amanda show, unokatestvérem Skeeter, Kenan és Kel, Hódító hódok, Macseb, Héé Arnold, Fecsegő tipegők, a titkos templom legendái, Rocko, Clarissa, Ren és Stimpy, A garcia testvérek, a Jetixen három jóbarát és Jerry...
hová tűntek ezek a mesék???
mostanában mindenhol csak szamurájos, lövöldözős, agresszív meséket találok vagy Hannah Montana-t és ehhez hasonlókat!!! Valamelyik nap rendesen felsikítottam, mikor megláttam a TV - ben az egyik román adón a varázslatos iskolabuszt, persze nem értettem, de jó tudni, hogy lehet még látni a TV - ben.. A Süsü-t már olyan rég nem láttam,
hogy alig emlékszem már a szereplőkre... :(:(
Nickelodeon csatornánk ugyan van, de messze nem olyan már
mint régen egyáltalán nem játszák a régi meséket...:(
miért lehet ez??? nektek is hiányoznak azok a rajzfilmek,
amiken felnőttetek és helyettük agresszív "meséket" láttok??? Nincs értelme leülni és megnézni egy mesét a TV-ben komolyan mondom... ma már csak hülyeségek mennek és csodálkozunk, ha ilyenek lesznek a gyerekek.. -.-
miért nem nézed magyarul?
Szia!
Ezeket a meséket én is nagyon szerettem(sőt néha még most is megnézem:P) pedig már 14 éves vagyok :)
A Mézga család a kedvencem!:)
Ugyan a legtöbb "mai" rajzfilm is tetszik, de ezek a régiek tényleg nagyon jók. A Nickelodeon mesékért, amiket felsoroltál, annyira nem vagyok oda. Nézd meg a youtube-on, ha már a TV-ben nem megy semmi értelmes, vagy az M1-en illetve az M2n is szoktak néha lenni ezek a régi mesék. Pár hete láttam pl a Süsüt, néha meg magyar népmesét.
Van egy oldal, ahol jó és szép klasszikus rajzfilmsorozatokat lehet nézni! Itt van a listájuk a teljesség igénye nélkül:
A Nagy Ho-Ho-Horgász
Csip-Csup Csodák
Csipet-Csapat
Egyszer Volt… az Ötlet
Egyszer Volt… az Emberi Test
Fecsegő Tipegők
Frakk, a Macskák Réme
Frédi és Béni
Gumimacik
Hé Arnold!
Hódító Hódok
Kacsamesék
Kisvakond
Kérem a következőt! – Dr. Bubó
Lolka és Bolka
Maci Laci
Magyar Népmesék
Moha és Páfrány
Mr. Bean
Mézga Család
Nils Holgersson Csodálatos Utazása a Vadludakkal
Pom-Pom Meséi
Pumukli
Tom és Jerry
Vízipók-Csodapók
Ünnepi Rajzfilmek
Minden részhez leírást is írnak, és naponta frissítik az oldalt! Szeptemberben a 402-es terem és a Willy Fog kalandjai is felkerül, legalább is ezt írták a facebook oldalukra :)
A címe: [link]
A régi Nick, a régi CN, a Fox Kids, a Jetix és a régi Minimax voltak a legjobb csatornák.
Most:
Új Nick - kalap sz@rt sem ér
Új CN - egy-két jó műsor kivételével szintúgy
Disney Channel - a legelején még voltak rajta jó műsorok, azóta elk..rvultak
Új Minimax - értékelhetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!