Valami rettenetes módon hiányoznak régi dolgok. Mi lehet az oka?
Mostanában sokszor rámjön hogy milyen jó lenne visszamenni az időbe. A tavaly őszre, 14 éves koromra - pontosabban mikor elkezdtem "élni" - szivesen élném ujra azokat az időket. Pedig ennek most nem kellene így lenni, életem most egyre jobb, több dolgot beleértve - elégedett lehetnék. De nem megy, valamiért folyamatosan vissza akarok menni az időbe, de kisérteties érzés ez. S fogalmam sincs miért van.
A koron nevetni fogtok, 17/F:)
Ez velem is így van. 19 éves vagyok, és már olyan öregnek érzem magam. 2006-2007-be mennék vissza, mert szerintem azok voltak a legjobb idők :D Sokszor szoktam pedig nevetni magamon, hogy milyen buta is voltam akkor.
Az idő mindig megszépíti a dolgokat, szerintem azért is van ez. A régi sulimra szívesen emlékszem vissza, csak a jókra emlékszem, de múltkor mikor belelapoztam a naplómba, láttam, hogy csak rosszakat írtam róla :)
Én még oda is visszamennék, amikor a válaszodat írtad.
Mindig a régi időkről ábrándozunk, ahelyett, hogy megélnénk a jelent. Magamon is látom, hogy néha túlságosan is sokat nosztalgiázom. Lehet hogy éppen unalmasak a hétköznapjaink és ezért vágyunk vissza. Ezen úgy tudunk javítani, ha izgalmasabbá tesszük a jelenünket, és megtanulunk ÉLNI, nem csak létezni. :) Több szórakozás, utazás, izgalmas, új dolgok tanulása, új emberek megismerése. Én éppen azon agyalok, hogy világgá menjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!