Nem hiányoznak ezek a régi zenék?
Hát azoktól az isten ments!
De a Kispál és a borz, az alvin és a mókusok, No doubt régi számai, Guns and roses, Roxette, Greenday, Horváth Charlie, Bikini, Fegyelmező részleg, prosectura, baromira hiányoznak ;)
Ez van amikor a zene lóvéról szól nem a tehetségről+a szenvedélyről.
bszus és kihagytam a AEROSMITH -et, pedig a legnagyobbak!!
Van itt egy cikk a zeneipar üzletpolitikájával kapcsolatosan , ami megmagyarázza, hogy miért ilyen igénytelen az átlagszínvonal: [link]
Szerintem csak azoknak nem hiányoznak "valamennyire" a régi zenék, aki egyáltalán nem ismerik őket és nem is hajlandóak meghallgatni, mert ami nem új az ciki. Ez miért van így, az a linkelt cikkből ki is derül.
Ez hülyeség. Hiába nézetnének velem a nap 24 órájában mondjuk LAdy Gagát, Britney Spears-t, SP-t stb., akkor em szeretném meg őket. Embere válogatja...
Amúgy nagyon sok a jó zene manapság is, csak nem a Viván meg ilyen semmilyen csatornákon/rádiókban kell keresgélni.
Mondjuk azokat az előadókat, akiket írtál kedves kérdező, pont utáltam. 6-10 éves voltam, amikor ezek az előadók/zenék mentek. Én V-Tech, Fiesta, TNT, VIP meg ilyen zenéket hallgattamxD DegáázxD Na mindegy, mindenki volt kisgyerekxD
De most is vannak jó magyar együttesek:
Quimby, Kesh, Ákost, Kowalsky meg a Vega, Parno Graszt(:D), Irie Maffia, Csík zenekar... Szerintem összességében most nagyobb a választék, mint régen. Aki SP-t akar, hallgassa azt. De akinek igényesebbre fáj a foga, megtalálhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!