Nektek tetszett Radics Gigi pénteki produkciója a Megasztárban? (I will always love you)
2012. ápr. 15. 13:49
11/14 anonim 

válasza:

Azért a világ legegyszerűbb dala, mert hangerősítésre, bemelegítés utáni hanggyakorlatnak nagyon jó a refrén része, a többi pedig "kihívás", amit akarva akaratlanul kigyakorol.
De ha nem az sorry, nekem az első dalaim közt volt, amit el akartam úgy énekelni mint ahogy ő. Hozzáteszem, a destiny's child 2 legismertebb albumán bármelyik dal nehezebb, mint ez...
Ez a dal egy pite annak aki tud énekelni.
13/14 anonim 

válasza:

Nem vagyok profi, de van fülem a zenéhez, és egyszerűen nem értem, hogy sztárolhatják ennyire Gigikét. Annyira idegesítő, nekem mindig az jut eszembe a produkciói alatt, hogy nem csinál mást mint Beyonce-t próbálja majmolni. Ahogy erőlködik, sikít, üvölt, affektál. Jah és erre a bizonyíték, hogy ha megfigyeltétek magyarul tényleg nem tudja így nyomni. Itt nincs kit majmolnia.
14/14 anonim 

válasza:

Ez igaz.
És elég undorító dolgokat tud mondani a másik versenyző társáról, szemenszedett hazugságokat állít magáról, a másikat meg lehúzná a sárga földig...
szerinte "ő spontán" az Andi meg "előre megszerkesztett"..
Ja persze.. pont fordítva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!