Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek ki (k) volt (ak)...

Szerintetek ki (k) volt (ak) ma a legjobb (ak) a Megasztárban?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 23:11
1 2
 1/15 ilovecortez.*-* ***** válasza:
Attila és Gigi
2012. ápr. 13. 23:14
 2/15 anonim ***** válasza:
61%
Így van, Attila és Gigi. Gigi mindig a vége felé énekel a műsorban, különben nem nézné kutya se végig, nem bírnád:)
2012. ápr. 13. 23:23
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Szokás szerint Gigi. Hasonlóan éreztem, mint Bochkor. Ezt a dalt eddig egyedül Whitney Houston tudta úgy elénekelni, hogy libabőrös legyek. Gigi a második, de őt még meg is könnyeztem. Kár, hogy ezt Whitney már nem hallhatta.
2012. ápr. 13. 23:23
 4/15 anonim ***** válasza:

Bozont és Attila, de még Szakos Andi is jó volt. Gigi hangját nem mindig szeretem, eddig igazán csak a válogatón tetszett, mikor a Halo-t énekelte. Zavar az is, hogy az angol szavakat nagyon keményen ejti. Szerintem Whiney Houstont meg se közelítette tegnap, de nem volt rossz. Meg eleve nincs neki olyan szép csengő hangja, mint Whitneynek volt.

Bozontnak nagyon jól állt tegnap a My way

2012. ápr. 14. 08:37
 5/15 anonim ***** válasza:

Bozontnak nagyon jól állt tegnap a My way, nagyon szép mély hangon énekelte. Attila is nagyon jó volt, ő az egyik kedvencem itt. Szakos Andinak van az egyik legjobb hangja a mezőnyben, de Cerhátit nem szeretem, ezért a tegnapi ének se tetszett annyira.

Bocs, hogy két részben írtam, az elsőt véletlen elküldtem azelőtt, hogy végigírtam volna.

2012. ápr. 14. 08:41
 6/15 anonim ***** válasza:
És szerinted, kedves kérdező, kik voltak a legjobbak?
2012. ápr. 14. 08:43
 7/15 anonim ***** válasza:
Attila és Bozont tetszett a legjobban Bozont milyen komoly volt magához képest, na meg Attila hangja és sexy tánca wow :DD
2012. ápr. 14. 10:39
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem Gigi és Szakos Andi voltak a legjobbak(szokás szerint:) )
2012. ápr. 14. 13:43
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem Gigi , eddig nem szerettem ,de ezt a dalt tokeletesen énekelte
2012. ápr. 14. 14:19
 10/15 Xbrian válasza:
Adri,Balázs
2012. ápr. 14. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!