Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nektek tetszett Radics Gigi...

Nektek tetszett Radics Gigi pénteki produkciója a Megasztárban? (I will always love you)

Figyelt kérdés
[link]
2012. ápr. 15. 13:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
3%

Nem! Egy fos volt! A világ egyik legegyszerűbb dala és nem tudta megoldani..

Eddig sztem a Crazy volt tőle a legjobb...

2012. ápr. 15. 22:21
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

22:21! Hol élsz te? Nem tudta előadni? Az eddigi legjobb megasztáros produkció volt. Gigi veri még Caramelt is.

Amúgy meg mért lenne ez egyszerű dal?!

2012. ápr. 15. 23:34
 3/14 A kérdező kommentje:

A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.

. Gondolom te jobban megtudtad volna oldani :)

2012. ápr. 16. 10:28
 4/14 anonim ***** válasza:
4%

Hát figyu.. ez alapdal egy nőnél, sokan megpróbálják, és el is lehet énekelni kis ráfordítással..

Iszonyat volt az elejétől: 10 mp-es szünetek a sorok közt, és hát elég sokszor félre is siklott a hangja a többi rész alatt is..

Ez annak köszönhető, hogy bizonyos dalokat a legkisebb hangig kigyakorolt, viszont vannak olyan "hangképzési technikák", amik számára ismeretlenek és nem tud még megbírkózni velük.. ennyi..

A carwash pedig úgy ahogy van ennek a bizonyítéka volt...

Beyoncé pedig nem a lírai dalaival jutott idáig.

2012. ápr. 16. 21:23
 5/14 anonim ***** válasza:
Nahát Caramellt senki nem veri, csak megjegyzem..
2012. ápr. 16. 21:25
 6/14 anonim ***** válasza:
28%

huhh....

le lehet oltani,nem érdekel,de megőrülök ettől a csajtól!

nem azt mondom,h hamis volt,mert nem,hanem rohadt gyenge!ez a szám annak való,aki egy kicsit is meg tudja közelíteni W. H.-t!és gigi nem ilyen!

édes istenem,15 éves,nehogy már egy gyerek nyerje!!!!!!!

amúgy is egy fos műsor,csak bozont miatt nézem!

2012. ápr. 17. 18:50
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Gigi nem kedvenc de szerintem o volt a legeslegjobb. Annyira jól énekelte s olyan jol eloadta hogy rendesen megrázott. Attila a kedvencem, de 100% hogy Gigi nyer ;D.
2012. ápr. 18. 16:43
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem is attila a kedvencem, meg a szakos andi, csak azt nem értem, hogy miért akar az attila minden héten kiesni...
2012. ápr. 18. 16:58
 9/14 anonim ***** válasza:
Valaki át tudja küldeni mp3 ban Gigi I will always love you című dalát?
2012. ápr. 21. 20:56
 10/14 anonim ***** válasza:
szerintem Gigi ezt a dalt sokkaljobban énekelte, mint W. H. nekem ezerszer jobban tetszett. több volt benne az érzés. a világ legegyszerűbb dala??? no, ilyet is csak az mondhat, akinek fingja nincs az éneklésről. 8persze,hiszen csak ordítani kell benne, jó hosszasan). atyaég.
2012. ápr. 24. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!