Bűvészet, vagy varázslat? Ha bűvészet, hogyan csinálja?
A Discowery Channelen volt egy Dynamo nevű bűvész műsora hétfőn. Ebben voltak olyan trükkök, melyeket lehetetlennek tartok.
1. Olyan erőssen fújt egy sörös üveget, hogy az felrobbant tőle.
2. Valaki kezén az óra foltját egyszerűen feljebb húzta.
3. Egy talpas pohárra ráhúzott a talp részére egy gyűrűt.
4. Gondolat erejével meghajlított egy üveg poharat.
5. Egy italos üveget megcsavart.
6. Egy keskeny nyakú italos üvegbe beletett egy széles mobiltelefont (az üveg nyakán ez nem férhetett át).
7. Egy 10 fontosról lehúzta a kezével a 0-át, és áthelyezte egy 20 fontosra (lehet nem font volt a pénz, de papírpénz volt).
8. Beleolvasott több ember gondolatába (pl. sosem hallot dalszöveget talált ki egy zenésznél, meg kitalálta valaki PIN kódját).
Ezek csak a leglehetetlenebb dolgok voltak. Ezt a filmben mind az utcán csinálta ez a Dynamo nevű bűvész, ott szerezte a kellékeket a járókelőktől (pl. üveg, mobiltelefon). Hogyan lehetséges a dolog? Nekem nagyon lehetetlennek tűnik.
A Mentos cukorka és a nyaklánc(a nyaklán mintha a nyakába lenne):
Láttam hasonlót a Nagy mágusok kulissza titkaiba.Csak ott a "tű átszúródott a kezén".Mutatták,hogy előtte beragasztózza a kezét.Ráteszi a tűt és a bőrt csak ráteszi a tűre és odaragad.Olyan mintha átszúródott volna.Ez a trükkje is ilyen:
1. Beragasztózza a nyakát
2. Lenyel a Mentost.
3. Valahogy,hogy ne vegyék észre ráteszi a cukorkát
4. (Ez amúgy azthiszem a 3.részben volt)Lehajtotta a fejét.Akkor volt,hogy a bőr a nyakán összetapadt.
5. Lassan a nyakláncot húzni kezdte,és olyan,mintha a nyakából húzta volna ki.
Ennyi.... :D
http://www.youtube.com/watch?v=dgFy7jasnU8
Ez a faszi rengeteg lelepzlező videót csinált és mindíg meg szoktam lepődni h érdekes milyen sokan nem is ismerik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!