Egy ilyen fejet hogy engedhetnek képernyőre? Hogy lehetséges, hogy valaki egy ennyire kóros (an elhízott) fej láttán nem lesz rosszul? (kép)

Hát igen, a magyar televíziózás csak összekötés és kibulizás és úgy magyar "költséghatékonyságról" (azaz spórolásról) szól.
Hát igen Eszenyi tényleg tetőtől-talpig nő. És rendkívül tehetséges színész- és rendezőnő. (Több rendezését láttam már. (Y))

Na miért??? Mert az USA-ban több tíz millió hasonló (korú, súlyú és sokan még szintén kisebbségbe tartozó) fiatal van mint ő, és mással már szinte képtelenek azonosulni.
Most a vesztesek kora van, de csak a gyorsbüfékben, hipermarketekben és a (tömeg) médiában.

"vannak olyan emberek, akik betegség miatt kövérek" - igen kövérek ~1-3%-a.
(És több) ember van aki nyakig szarosan érzi jól magát, és az még kevésbé gusztustalan látvány is a tévében mint ez, és ráadásul kevésbé is egészségtelen. Bár azt sem kívánom látni.
Amúgy én nem vagyok felszínes. De szándékosan önpusztító és súlyosan önkárosítóan egészségtelen és nagyon gusztustalan embereket nem szívesen látni, azért pont nem éppen a felszínességről árulkodik.

a szereplőket általában úgy választják ki,hogy a nézői rétegnek megfeleljen.
szóval néger,meg dagadt-sovány,lelki beteg,függőségben szenvedő minden sorozatban van.
egyébként ez a pufi gyerek volt a leghiteltelenebb a sorozatban,mert alig volt kaja,de ő meg nem fogyott semennyit.

Nem egy embert bántok mondjuk az utcán ( - azért ez itt nagyon nem az. )
Hanem egy embert aki a képernyőre tolja magát önző érdekeiből és közben ezzel durván sokkol.
Ő egy média szereplő, és magát tolta oda és ezzel vállalt minden kritikát.
(Igen van benne közösség igény is biztos.)
Sokan csak vele tudnak azonosulni, mert csúnyán elhíztak, mert előtte volt némi súlyfeleslegük és azt nem tudták le- és feldolgozni. Ezért inkább elhíztak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!