Hogy engedhetnek menni olyan műsort mint a Benkő feleséget keres?!
Undorító, szánalmas és gusztustalan!
Az is nevetséges, hogy a nagymamám korabeliek vonaglanak a kamerák előtt és udvarolnak ennek a vén hülyének!
És azt el sem tudom képzelni hogy egy ép eszü velem egy idős fiatal leálljon egy ilyen gusztustalan perverz majommal!
Nekem erre nincs igényem, meg a mónika showra sem és a josi barátra sincs! Ezeket a műsorokat csak 11 óra után engedném menni! És leginkább akkor sem!
Csak tudnám, hogy tudnak kimenni az utcára ezek után???
Olyan, mint a molnár anikó! Attól is hányingert kapok, ha véletlenül meglátom a tv-ben! Felháborító, hogy ilyen emberek híresnek számítanak Magyarországon!
Jaj, hagyjad már, vannak ennél sokkal rosszabb műsorok is, még külföldön is. Senki nem szörnyedne el tőle, mert minden országban vannak ilyen műsorok, sőt még ennél gázabbak is.
Csak néhány néni meg bácsi szörnyülködik a Benkőn, de ha nem tetszik, ne tessék nézni, ilyen baromi egyszerű. El lehet kapcsolni, én is azt teszem.
Most nem tudom ki a csatorna tulajdonosa, mert mintha nem olyan régen uj tulajdonost kapott volna, de igen a német RTL-re hajaz.
Ott is van most egy műsor, az a címe hogy "Bauer sucht Frau" - Gazda feleséget keres (magyarul). Ugyanakkor van mint a Benkő, ugyan az nap, ugyanabban az időpontban...milyen véletlen :D
A műsor már egész Európán végigment, Mo-ra ugy látszik csak ennyi jutott :D Bár erre is rá lehet szerintem mondani hogy a paraszt feleséget keres :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!