Szerintetek van valami értelme a 6-os karika kitételének a képernyőre?
Lehet valamennyi. Főleg arra jó, hogy így a TV csatornák elkerülik, hogy elvakult gyerekvédők feljelentgessék őket az ORTT-nél.
Illetve arra is jó, hogy a gyerekek így könnyebben leszűrhetik, mit nem néznek mert óvodásoknak való.
Szerintem lenne, ha betartanák. A mostani karikák se nagyon vannak kinn a kisebb tévécsatornáknál.
Az animék pedig azért lehetnek károsak a gyerekekre, mert nem nekik szólnak. A többsége a 17-25 éves korosztályt célozza, de vannak komoly, felnőtteknek szóló drámák is.
Csak azért, mert rajzfilm, nem biztos, hogy mese (pl. South Parkról és Bavis & Buttheadről sem jut eszébe senkinek, hogy gyerekmese.)
semmi értelme:D am se jól van megfogalmaza mer pl 18 éven aluliak számára nem AJÁNLOTT! nem azt mondja hogy nem lehet csak nem ajánlott:D
szoval....na értitek:D
Bocs az offért:
Ma reggel (!) Stahl konyhája, ahol a kislányával főzött. És 12-es karika. Nem tudom, miért nem nézheti egy 11 éves gyerek, ahogy egy max.7-8 éves főz az anyjával.
@Kowaxos
Mert hirtelen felindulásból kimegy a konyhába és hasba szúrja magát a nagy késsel. Vagy megpróbálja begyújtani a gázt és felrobbantja a házat:D
Amúgy hülyeség, hogy 1-2 ember eldönti, hogy mitől fél egy gyerek és mitől nem és akkor rányomják a karikát. Én simán néztem 6 évesen ma 12+osnak számító filmeket viszont az M1-en futó Delta című műsor főcímét ha megláttam remegve bújtam a takaró al...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!