Csak szerintem undorító, hogy Stohl Buci tegnap énekelgetve jött be műsort vezetni ahelyett hogy szépen kussban örülne, hogy egyáltalán valalki még képernyőre tette őt?
Mert szinész és ez a dolga.Akármit érez belül el kell játszania h milyen jo neki.
Amugy meg h mit tett,számomra nm les rosszabb színész és kész.
Stohl András színész, műsorvezető. A többihez (magánélet) senkinek semmi köze. Ahol te melózol ott kiderülne drog és alkohol, baleset egy kollégádról, akkor követelnéd, hogy azonnal rúgják ki? Ha hiszed, ha nem a függőség betegség és nem passzió.
Szóval amihez nekünk nézőknek közünk van , az a munkája és ahhoz nagyon ért.
30F vagyok, és láttam, hallottam már pár furcsa dolgot, de ettől a gyomrom kifordult.
Nagyon jól tudom, hogy ha én, vagy bárki tette volna ugyanezt, akkor most valami pinclyukban ülne a falhoz láncolva, kenyéren, és vizen.
A manus meg belibeg nevetve. Hát ez egy ország szégyene.
Az RTL clubb vezetősége a szájából segget csinált, talán úgy vannak vele, hogy a negatív reklám is reklám.
Bucinak vagy nagyon vastag a bőr az arcán, vagy mint színész ügyesen játszik, esetleg mindkettő.
Amúgy egy szinten vannak a szereplőkkel. A Lilu a You Tube-os beszolásai alapján szintén ....hagyjuk, Benkő D,....Pffff, ribancok, cigányok, mi kell még?
Kell egy pofátlan drogos műsorvezető, aki a celebvilág söpredékéhez "méltó".
Stohl előbb utóbb oda kerül, ahová való...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!