Miért mondogatjátok állandóan, hogy Csaba intelligens?
Figyelt kérdés
Szerintem aki intelligens, az nem megy be egy ilyen műsorba.És ezzel Csabika már mindent el is árult magáról.2012. febr. 4. 15:01
1/13 Darkkingdom válasza:
Szerintem nem vagy tisztában az intelligens szó fogalmával!
2/13 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nagyon is tisztában vagyok vele.Mert szerinted, egy intelligens ember mit keres egy ilyen szennyműsorban?Meg akarja váltani a világot, vagy mi?
2012. febr. 4. 15:11
3/13 A kérdező kommentje:
Különben is, ide szórakoztató egyéniségek valók, róla meg a legjobb indulattal se lehet elmondani, h szórakoztató.Ráadásul nagyképű is lett mostmár.Nem is értem, h mit keres ott, abszolút nem tévébe való.
2012. febr. 4. 15:13
4/13 anonim válasza:
Szerintem ki akarta próbálni magát, ennyi.
5/13 anonim válasza:
Csak ez nem sikerült neki! Unalmas egy alak!
6/13 anonim válasza:
Szerintem nem unalmas..mondjuk én nem csak néha nézem és akkor is a online közvetítést,de unalmasnak nem mondanám.. sőt az online adásba Attila unalmasabb,mint Csaba.
És én inkább úgy mondanám,hogy ő a legintelingesebb odabent.
7/13 anonim válasza:
Azt állítod róla, hogy azért nem intelligens, mert bement, + azt mondod egy szenny műsor. Akkor kérdem én, kedves kérdező, Te mi vagy, ha nézed, és tisztába vagy a szereplők tulajdonságaival? És az nem válasz, hogy egy-két részt megnézel, mert úgy se hiszi el Neked senki.
8/13 A kérdező kommentje:
Nem, én minden nap megnézem.De más dolog nézni egy műsort, meg más dolog a szerepelni benne.
2012. febr. 8. 09:50
9/13 anonim válasza:
Ja,ha szidod akkor mi a f.szért nézed ?
10/13 A kérdező kommentje:
hát rá nem is vagyok kíváncsi, jó lenne, ha minél hamarabb eltakarodna.De most, h Kinguci kiesett, van remény erre.
2012. febr. 13. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!