Mi a véleményetek arról, amit Sehri mondott Kingáról?
Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 22:09
11/12 anonim 

válasza:

Szerintem sem lehet itt senkit meggyőzni arról, hogy ki miért jobb, mert ha van egy kedvenc arról úgy sem soha rosszat írni!
Én személy szerint régebben jobban bírtam a Sehrit-t, de amit mostanában művel, az egyáltalán nem szimpatikus! Főleg amikkel dobálózik! Pl. a Fecónak, hogy ő megérti miért viselkedik így a Kingával, mert ha vele beszéltek volna úgy mint a Kinga a Fecóval nem állna vele szóba soha! Na ilyenkor kellene magába néznie, hogy mi volt a Gergővel meg vele! Igaz hogy az nem barátság hanem valami románc volt de a lényeg ugyan az!
A Kinga hisztis és elkényeztetett ez tény. De most már szimpatikusabb lett a mint a Sehri!
12/12 anonim 

válasza:

amit tegnap csinált sehi hogy na most megkeresem a felsőmet..háát én is kiakadtam volna..én is utállom ha más hozzányúl a cuccaimhoz,pont erre pl. én is tök kényes vok..úhyhogy ezt áttudom érezni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!