Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek arról, amit...

Mi a véleményetek arról, amit Sehri mondott Kingáról?

Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 22:09
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
most, a kiválasztáson.
2012. jan. 22. 22:10
 2/12 anonim ***** válasza:
Mit mondott?
2012. jan. 22. 22:13
 3/12 anonim ***** válasza:
40%

Sehi se szent, és sok hibája van

de milliószor normálisabb mint az a ribi KInga

el van kényeztetve és a segge alá toltak mindig mindent.

láttam egy riportot a szüleivel a házukban abból lejött h anyuka-apuka pici kislánya, burokban nőtt fel, még a saját öccsét is utálja

IRRITÁLÓ

Seherezádénak igaza van

2012. jan. 22. 22:22
 4/12 anonim ***** válasza:
19%
a saját öccsét imádja kinga pont ezt hangoztatta a villában is...sehi kezdi a primítívezést,szerintem amúgy kinga intelligensebb,de tényleg sznob az lejön..viszont nekem kinga a kedvenc..
2012. jan. 23. 07:49
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

Kinga és az intelligencia nincsenek köszönőviszonyban sem....életemben nem láttam még felnőtt embert ilyen otrombán, ágyhoz-vágom-magam stílusban hisztizni. Nem is gondoltam volna, hogy van a világon valaki, aki egy ilyen nőt intelligensnek mond.

Szerintem is igaza volt Serinek. Ő sem egy észkombájn, de sokkal értelmesebb, érettebb gondolkozása van. Legalábbis amióta nincs Gergő bűvkörében.

2012. jan. 23. 11:48
 6/12 anonim ***** válasza:

Egyik sem a szívem csücske... De azért Seherezádénak is vannak elég primitív megnyilvánulásai...

Egyik kutya, másik eb... :D

2012. jan. 23. 14:59
 7/12 anonim ***** válasza:
51%

Sehinak időnként vannak kirohanásai

de Kinga folyamatosan ilyen elmebeteg hisztérika

semmi önkritikája

nem nem szereti az öccsét, ez színjáték, néha rájön.. online streamekben is mindig hangoztatja h féltékeny rá,(tesójára) meg hogy nehezen viselte h egyáltalán megszületett

+ kierőszakolta a közös programokat a szüleivel és feltétele volt h az öccse ne legyen ott ezeken

egy önző elkényeztettett hülye nőszemély

2012. jan. 23. 16:43
 8/12 anonim ***** válasza:
-Sehinek
2012. jan. 23. 16:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Seri egy idióta nőszemély nem tud beszélni rendesen, Kinga százszor normálisabb, az csak egy dolog h hisztizik( mondjuk a párbaja óta már nem csinálja elég kiegyensúlyozot lett) de akkor is sokkal szórakoztatóbb mint Serike.
2012. jan. 23. 18:27
 10/12 anonim ***** válasza:

sztem ezen hiába vitatkozunk

számomra milliószor értékesebb ember Seherezádé

de úgyse tudjuk meggyőzni egymást és nem is kell

vita lezárva

2012. jan. 23. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!