Mi a véleményetek arról, amit Sehri mondott Kingáról?

Sehi se szent, és sok hibája van
de milliószor normálisabb mint az a ribi KInga
el van kényeztetve és a segge alá toltak mindig mindent.
láttam egy riportot a szüleivel a házukban abból lejött h anyuka-apuka pici kislánya, burokban nőtt fel, még a saját öccsét is utálja
IRRITÁLÓ
Seherezádénak igaza van

Kinga és az intelligencia nincsenek köszönőviszonyban sem....életemben nem láttam még felnőtt embert ilyen otrombán, ágyhoz-vágom-magam stílusban hisztizni. Nem is gondoltam volna, hogy van a világon valaki, aki egy ilyen nőt intelligensnek mond.
Szerintem is igaza volt Serinek. Ő sem egy észkombájn, de sokkal értelmesebb, érettebb gondolkozása van. Legalábbis amióta nincs Gergő bűvkörében.

Egyik sem a szívem csücske... De azért Seherezádénak is vannak elég primitív megnyilvánulásai...
Egyik kutya, másik eb... :D

Sehinak időnként vannak kirohanásai
de Kinga folyamatosan ilyen elmebeteg hisztérika
semmi önkritikája
nem nem szereti az öccsét, ez színjáték, néha rájön.. online streamekben is mindig hangoztatja h féltékeny rá,(tesójára) meg hogy nehezen viselte h egyáltalán megszületett
+ kierőszakolta a közös programokat a szüleivel és feltétele volt h az öccse ne legyen ott ezeken
egy önző elkényeztettett hülye nőszemély

sztem ezen hiába vitatkozunk
számomra milliószor értékesebb ember Seherezádé
de úgyse tudjuk meggyőzni egymást és nem is kell
vita lezárva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!