Mit gondoltok Kingáról?
Őszintén szólva én nem tudok rajta eligazodni. 22 évesen úgy állította be magát, hogy mindenért meg kellett küzdenie az életben és amit elért azt a saját erejéből érte el. Miközben valószínüleg egy milliomoscsemete, vagy egy gazdag pasi tartja el. Amikor Annamariék megnyerték a táncversenyt szerintem tisztán féltékenységből sírt. Azt sem értem, hogy mikor úgy volt, hogy Attila feladja a játékot nem akarta kiengedni, meg azt akarta hogy csinálja vissza.
Most meg hogy volt a táncverseny Atillát undormányosnak tartja, pedig ha úgy nézzük tényleg csak Kinga kedvéért csinálta. Szerintem az volt a baja, hogy megmondták , hogy mit csináljon és azt ő ugye nem szereti.
Persze Attila sem szent ember de Kinga rendkívül irritál, még Seherezádé, meg Veronika is jobb tulajdonságokkal rendelkezik.
Ja, a táncversenyben az is bántotta, hogy egy "béna, csúnya" lány nyerte meg-én nem ezt gondolom Amariról, de Kingán látszik, hogy őt is lenézi.
Amúgy arra lenne szüksége ennek a Kingának, hogy ráengedjenek egy igazán tuskó, kemény csajt, aki elküldi a halál fszába...de nem értem, hogy a lakótársai geyáltalán miért páytolgatják, ha sír, hisztizik, Esztert meg simán a földbe taposták...
Nekem volt egy ilyen évfolyamtársam, mint a Kinga,
mindig húzta a mézesmadzagot a srácok előtt, kis udvartartása volt. Ha valaki ellentmondott neki-akár tanár-durván nekitámadt szóban, hisztériázott. Volt, hogy egyik barátnőmet azért közösítette ki, mert duci volt!
Na a végén mindenki megutálta, kiváncsi vagyok, hogy kingát mikor teszik már helyre...beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!