Mi a véleményetek VV Kingáról?
Mi a véleményetek róla és a viselkedéséről? Főleg ami a mai adásban lesz (tegnapi bejátszásban mutatták), hogy milyen aljas, hogy minden ok nélkül akarja fájdítani a többiek szívét...meg aztán, ahogy az állítólagos legjobb barátnőjével bánik (Veronikával), mostmár kb. le se sz@rja plusz a háta mögött mindennek elmondja.
Aki nem nézi a vv-t ne írjon, megspórol magának is és nekem is egy jelentés a moderátorok felé.
Nekem nincs semmi bajom vele, szerintem egész normális. A többiek nagyon is megérdemelték volna, hogy megszívassák őket, annyira sokat áskálódtak a játék során szó szerint a semmiért, mivel még folyamatos csalással és áskálódással is akkora lúzerek, hogy nem tudtak nyerni..
Veronika meg... hagyjuk. Nem kötelező kitartani a játék során végig egy ember mellett. Gondolom kiismerte pár hét alatt, és rájött, hogy Veronikának nincs egy értelmes gondolatmenete sem. Nekem a műsor elején elég szimpatikus volt Veronika, de most már alig várom, hogy kiessen. Semmi olyat nem mondott róla, ami nem volt igaz.
Kicsit sokat gerjeszti a drámát tényleg, meg elég hisztis, de szerintem a sok villalakó idiótaságánál elviselhetőbb.
Normális???????
Egy undorító, aljas, gonosz hisztérika!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!