Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek Kingáról?...

Mi a véleményetek Kingáról? (vv5) Elsősorban fiuktól

Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 20:54
 1/10 csacsi2 ***** válasza:

Meg hát...

Megjátsza magát, sokat kényeskedik és színészkedik.

2011. dec. 7. 21:29
 2/10 anonim ***** válasza:

a természete elviselhetetlen.

az arca-kockafej,kis disznó szemek,szalma haj.

a lehető legellenszenvesebb nő típus.

érdekes,hogy ha már műtette magát,akkor egy homlok botoxot miért nem nyomatott?

olyan redős a homloka,mint egy 70éves embernek.

2011. dec. 7. 21:44
 3/10 anonim ***** válasza:
jelenleg messze a legcsúnyább csaj a villában
2011. dec. 7. 21:46
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi srácok!

Írjatok még érdekel a többiek véleménye is!

Nekem inkább Eszti jön be, van rajta mit fogni... :)

Nem is értem, h Attila mit akar egy Kingától, amikor olyan csaja is lehetne mint az Eszti! Vagy ezt csak én látom így? (30F)

2011. dec. 8. 13:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem tartozik a kedvenceim közé, de tegnap nagyon szimpatikus volt az, ahogy Attilával beszélt... bár amikor kirobbantotta a balhét a tánc miatt, az uhh -.-
2011. dec. 8. 13:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem ő a legszimpibb lányok közül.elég aranyos lány, és vicces. jó néha hisztis de na melyik lány nem az? Meg tetszik h ilyen őszinte tipus,megmondja a véleményét. Az igaz h nem a legjobb csaj, sőt mikor először láttam nekem nem is tetszett,de viszont az egyénisége engem megfogott szal az visz mindent.és már ugy gondolom h ő a legszebb a villában....
2011. dec. 8. 14:05
 7/10 A kérdező kommentje:
Azért beszélt Attilával szimpatikusan, mert rájött, h ő tényleg a támasza lehet, a többiek meg le se sz..ják! Frankón visszaél azzal, h Attila odavan érte! Ha engem egy csaj leundormányosozna meg sem ismerném többet, nemhogy ország világ előtt ismét összebrattyizzunk! Basszus a férfi nép szégyene az ilyen!
2011. dec. 8. 14:06
 8/10 A kérdező kommentje:

6-os Te csaj vagy?

Mi tetszik benne? milyen egyénisége? Az hogy egész életében minden alátoltak, elkényeztetett kis hisztigép? És ráadásul buta mint a föld! Okés a többiek sem egy eszesek Pl. Veronika vagy Seri, de a Kinga még pluszba gonosz és rosszindulatú is!

2011. dec. 8. 14:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, te nem lány vagy? ELég nőcisek a kommentjeid...

Egyébként Kingát néha jó csajnak látom, néha rondának. Egyébként Kingán is van mit fogni. Eszternek már túúúlságosan is...nekem ő már a duci kategória.

2011. dec. 15. 16:42
 10/10 anonim ***** válasza:

"Attila mit akar egy Kingától, amikor olyan csaja is lehetne mint az Eszti!"

Nem értem Eszti mitől jobb. Sokaknak Kinga alakja jobban bejön. Oké, arcra Eszter jobb, de alakra Kinga. Stílus: Kinga hisztis, Eszter viszont iriitálóan nagyképű és úgy csicskul Attiláéknak, ahogyan ők fütyülnek. Kinga akkor már legalább nem megvezethető. mi a szívén, a a száján. Persze igaz, alpári és gusztustalan, de Vele legalább tudod, hányadán allsz.......Eszter meg álszent és arcodba-vigyorog-mögötted-leköp típusú nő.

2011. dec. 15. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!