Mi a véleményetek Kingáról? (vv5) Elsősorban fiuktól
Meg hát...
Megjátsza magát, sokat kényeskedik és színészkedik.
a természete elviselhetetlen.
az arca-kockafej,kis disznó szemek,szalma haj.
a lehető legellenszenvesebb nő típus.
érdekes,hogy ha már műtette magát,akkor egy homlok botoxot miért nem nyomatott?
olyan redős a homloka,mint egy 70éves embernek.
Köszi srácok!
Írjatok még érdekel a többiek véleménye is!
Nekem inkább Eszti jön be, van rajta mit fogni... :)
Nem is értem, h Attila mit akar egy Kingától, amikor olyan csaja is lehetne mint az Eszti! Vagy ezt csak én látom így? (30F)
6-os Te csaj vagy?
Mi tetszik benne? milyen egyénisége? Az hogy egész életében minden alátoltak, elkényeztetett kis hisztigép? És ráadásul buta mint a föld! Okés a többiek sem egy eszesek Pl. Veronika vagy Seri, de a Kinga még pluszba gonosz és rosszindulatú is!
Kérdező, te nem lány vagy? ELég nőcisek a kommentjeid...
Egyébként Kingát néha jó csajnak látom, néha rondának. Egyébként Kingán is van mit fogni. Eszternek már túúúlságosan is...nekem ő már a duci kategória.
"Attila mit akar egy Kingától, amikor olyan csaja is lehetne mint az Eszti!"
Nem értem Eszti mitől jobb. Sokaknak Kinga alakja jobban bejön. Oké, arcra Eszter jobb, de alakra Kinga. Stílus: Kinga hisztis, Eszter viszont iriitálóan nagyképű és úgy csicskul Attiláéknak, ahogyan ők fütyülnek. Kinga akkor már legalább nem megvezethető. mi a szívén, a a száján. Persze igaz, alpári és gusztustalan, de Vele legalább tudod, hányadán allsz.......Eszter meg álszent és arcodba-vigyorog-mögötted-leköp típusú nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!