Titeket ez nem botránkoztatott meg amit ma leadtak a hiradóban? MachetE?!
Figyelt kérdés
Szóval ma esti hiradóban amikor a fél képernyőt kitakarták,de tisztán lehetett látni ahogy a hapsi machete-val párszor úgy belevág a csajba hogy hihetetlen.12es karikával ezt hogy merték?Ha egy 12 éves gyerek megnézi egy évig nem felejti el!
Engem is sokkolt kicsit,bár én 16 vagyok,és szoktam nézegetni extrém puruttyát,de azért álljon már meg a menet!
2012. jan. 17. 00:52
2/5 anonim válasza:
ha extrém puruttyát nézegetsz min vagy felháborodva? ott sokkal durvábbak is vannak
3/5 anonim válasza:
a cenzor szabályok nevetségesek ha fogsz egy meztelen csajt ráraksz a bimbójára(talán oda nem is kell) és puncijára egy ragtapaszt akkor bármikor mutathatod a tv-be
4/5 anonim válasza:
Engem az botránkoztatott meg, hogy a híradóban azt kell néznem, hogy jegyezték el Király Lindát.
5/5 A kérdező kommentje:
Na meg az is..Ilyen hülyeséget.Nem magamért háborodtam fel hanem a gyerekekért..
2012. jan. 17. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!