Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem unalmasak ezek a rémhírek...

Nem unalmasak ezek a rémhírek minden nap a híradóban?

Figyelt kérdés
Minden nap ugyan az.. Ki halt meg, hogy vérzett el, kit ütöttek el. Rohadt irritáló ezeket hallgatni. Ráadásul úgy ki van színezve, hogy szerintem a fele se igaz. Fater meg nézi minden nap, ha nem látja akkor kattog mint valami drogos.
2010. nov. 12. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Tudod ezért HÍREK mert az ha valaki meghalt az egy HÍR és jobb ha az emberek tudnak róla...

Én is sűrűn megnézem.. És nagyon jó hogy van olyan műsor is ami nem népbutító.. Szeretek minden félét ezek megőröltek meg mindent de a tények az egy értelmesebb műsor

13L

Köszönöm hogy válaszolhattam

2010. nov. 13. 09:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tények hanem Hírek :D
2010. nov. 13. 09:27
 3/4 anonim ***** válasza:

> Minden nap ugyan az.. Ki halt meg, hogy vérzett el, kit ütöttek el.

Szerinted hányan néznének meg olyan hiradót amiben nincs tömegbaleset, földrengés, bankrablás, stb.? A hiradósokat (meg úgy egyáltalán a tévéket) a nézettség érdekli. Szórakoztatni akarják az embereket. Az emberek meg sokkal szórakoztatóbbnak találják a vérfröcsögést, mint a mindenszépésjó-híreket.

> Ráadásul úgy ki van színezve, hogy szerintem a fele se igaz.

És egyre jobban ki fogják színezni a dolgokat, ahogy szép lassan tolódik felfelé az ingerküszöb...

> Fater meg nézi minden nap, ha nem látja akkor kattog mint valami drogos.

Az is! Dobd ki a tévét.

2010. nov. 13. 10:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Engem akkor untat, zavar, ha nem az itthoni hírekkel foglalkoznak. Nem igazán tud aggasztani, ha egy távol-keleti országban balesetet szenved egy menetrend szerint közlekedő autóbusz. Ha ez Magyarországon történik, igen, közöljék.

A baj az, hogy egyre több a tömeges baleset, a természeti csapás, bankrablás itthon is. Milyen lenne, ha úgy kezdődne a Híradó: Kedves nézőink, ma nem történt semmi említésre méltó, szép az idő, a politikusaink puszipajtások lettek, az ország gazdasága toppon van?

2010. nov. 13. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!