Nem unalmasak ezek a rémhírek minden nap a híradóban?
Tudod ezért HÍREK mert az ha valaki meghalt az egy HÍR és jobb ha az emberek tudnak róla...
Én is sűrűn megnézem.. És nagyon jó hogy van olyan műsor is ami nem népbutító.. Szeretek minden félét ezek megőröltek meg mindent de a tények az egy értelmesebb műsor
13L
Köszönöm hogy válaszolhattam
> Minden nap ugyan az.. Ki halt meg, hogy vérzett el, kit ütöttek el.
Szerinted hányan néznének meg olyan hiradót amiben nincs tömegbaleset, földrengés, bankrablás, stb.? A hiradósokat (meg úgy egyáltalán a tévéket) a nézettség érdekli. Szórakoztatni akarják az embereket. Az emberek meg sokkal szórakoztatóbbnak találják a vérfröcsögést, mint a mindenszépésjó-híreket.
> Ráadásul úgy ki van színezve, hogy szerintem a fele se igaz.
És egyre jobban ki fogják színezni a dolgokat, ahogy szép lassan tolódik felfelé az ingerküszöb...
> Fater meg nézi minden nap, ha nem látja akkor kattog mint valami drogos.
Az is! Dobd ki a tévét.
Engem akkor untat, zavar, ha nem az itthoni hírekkel foglalkoznak. Nem igazán tud aggasztani, ha egy távol-keleti országban balesetet szenved egy menetrend szerint közlekedő autóbusz. Ha ez Magyarországon történik, igen, közöljék.
A baj az, hogy egyre több a tömeges baleset, a természeti csapás, bankrablás itthon is. Milyen lenne, ha úgy kezdődne a Híradó: Kedves nézőink, ma nem történt semmi említésre méltó, szép az idő, a politikusaink puszipajtások lettek, az ország gazdasága toppon van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!