Ki vehette meg azt a 35 milliós TV-t, amit az RTL híradóban mutattak?
Figyelt kérdés
Egy családi ház árát adni egy tv-ért csak az én elveimmel ellentétes? :-))2009. dec. 7. 14:28
1/15 anonim válasza:
A nőgyógyászom ismeri, de nem mondta el:-))
Pedig még ő is azt mondta, hogy ez már csak rongyrázás.:-))
2/15 baranyi kálmanné válasza:
Biztos nem tudta hova elkőlteni a pénzét.Biztos nem havi 100ezer forintot keres.Mint az átlag ember.Neki nincs válság,egész életemben nem keresek annyi pénzt.
3/15 A kérdező kommentje:
Autóra, hajóra, nyaralóra még csak-csak... De hát ez csak egy TV!!!
Egyből az jutott eszembe, hogy viszik fel a lépcsőn, megbotlanak vele és összezúzzák. És a végén összesöprik egy ház (vagy 3 lakás) árát a padlóról... :-)))
2009. dec. 7. 14:59
6/15 anonim válasza:
A gazdag ember nem dicsekszik vele.
7/15 A kérdező kommentje:
Ebből pénzből már egy mozit is vehettél volna, annak legalább hangulata is van! :-))
2009. dec. 7. 17:11
8/15 anonim válasza:
Hát én nem tudom,de ha millomos lennék,sem adnék ennyit egy tv-ért....
9/15 anonim válasza:
Nem a westendi Media Marktból vették azt meg? Mert én láttam ott egy 35 millás tévét, akkora volt mint a jelenlegi lakásunk a párommal és ki volt írva rá, hogy eladva... Nem tudom minek az? Saját mozit nyit, vagy mi?
10/15 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy a Media Markt-ban adták el, 270 cm képernyő-átló a mérete. Legalább 10 méterről kell nézni. Elképzelhető, hogy egy super-nyereséges vállalkozás vette meg, hogy ne kelljen annyi nyereségadót fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!