Ki vehette meg azt a 35 milliós TV-t, amit az RTL híradóban mutattak?
Figyelt kérdés
Egy családi ház árát adni egy tv-ért csak az én elveimmel ellentétes? :-))2009. dec. 7. 14:28
11/15 A kérdező kommentje:
Hű, akkor nálunk minimum a másik szobából kellene nézni. Még jó, hogy nem vettük meg. :-)
2009. dec. 7. 18:50
12/15 anonim válasza:
Szerintem annyira felesleges ekkora tévét venni. Nem lenne egyszerűbb venni egy kivetítőt és lefestetni egy jó nagy falat fehérre és aztán lehet nézni jó nagyban. A tv csak a szemet rontja és semmivel nem jobb mint a kivetítős változat.
13/15 anonim válasza:
Dicsekszem mert annonnim oldal.A vevő vok.
14/15 anonim válasza:
De igen, a Westendben adták el a Media Marktban, de ez kb 1-2 hónapja már el volt adva. Barátaimmal voltunk ott és láttuk, h ELADVA.
15/15 anonim válasza:
Én is haverral voltam még hetekkel ezelőtt vagy már lehet 1-2 hónapja a westendben media marktban, és akkor hozták ki rá kinyomtatott a4es papírra, hogy eladva :)
Azóta már hoztak ki új példányt belőle, de egyelőre még nem kapkodnak érte, sőt észre sem veszik. Ennyiből inkább vennék egy limitált Vertu -t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!