RTL híradó: "Fluor Tomi karácsonya" egy esti HÍRADÓBAN,
ez normális?
1/10 hajnionline válasza:
tökéletesen egyetértek, Fluor Tomi karácsonya sehol nem érdekel, de már sajnos mindenhol ezek a csinált "sztárok" vannak...erre van igény, úgy látszik..
2011. dec. 14. 19:18
Minden nap más híresség beszél az rtl híradóban arról,hogy náluk hogy telik a karácsony..
Szóval nem ő az első és nem is az utolsó.
2011. dec. 14. 19:19
Engem az Rtl Klub híradójában a köztes beszélgetések zavarnak. Én nem tudom ezt honnan szedték, de Szellő és Erős Antónia beszélgetései direkt erőltetettnek hatnak számomra.
2011. dec. 14. 21:23
2.nál a pont
eddig is beszéltek hírességek az ünnepükről
és mivel Fluor népszerű nyilván őt is megkérdezik
2011. dec. 15. 07:59
Sziasztok!
A köztes beszélgetések, és a bulvár hírek azért vannak benne, mert húzzák az időt! Így kb. 40 percig tart,máskor meg lezavarják 20-25 perc alatt! A fókusz dettó! Tele van reklámmal, és húzzák vonják azt is! Amikor még volt Bk, akkor ugye 2 és fél óra alatt ment le 3 műsor, fél 7 től, 9 ig! Híradó, Fókusz, Bk (ami 2*10 perc) szóval valszeg nem volt lóvé betenni, mégegy valami, vetélkedő, főzőshow stb. Ezért inkább széthúzták a már meglévőket!
OFF: Becsődöl amúgy a csati? tud erről valaki valami? vagy mik ezek a korlátozások? már szinte alig van valami élvezhető!!!
2011. dec. 15. 13:10
Ezért kell normális adókra kapcsolni.
2011. dec. 16. 17:05
7/10 anonim válasza:
Én azóta nem nézem az rtl klubot, mióta megszüntettek egy csomó jó műsort. Számomra nézhetetlen lett a csatorna. A híradójukban a híreket 1 hétig nyomják, csak más szöveggel.
2011. dec. 18. 12:21
Ha a TV2 RTL, és a többi kereskedelmi csatorna híreit nézitek, akkor nem láttok mást a világból, csak a gyilkolást, a gyűlöletkeltést, a bűnözést, a tragédiát, meg a katasztrófákat. Ebben a világban szerintük semmi jó nem történik. Erre nem vagyok kíváncsi, nem is nézem. Mindkét csatorna a legalja szintre süllyedt. Nincs pénzük a legnézettebb műsoruk forgatására? Röhej. A TV egyre kevésbé lesz alternatívája az internetnek. A sorozatokat le lehet tölteni, vagy meg lehet nézni a tematikus csatornákon, filmeket szintén. A TV2 RTL klub stílusú csatornák ideje lejárt. A nézők ingerküszöbe túl magas. Azokról a műsorokról, amik 5-10 éve még órákra lekötötték a nézőt, most 5 perc után elkapcsolunk. Ahogy a TV2 meg az RTL terjedése kinyírta annak idején a videotékákat, most úgy kínlódik ez a két csatorna a terjedő műholdas, sok csatornás, egyre olcsóbb kábel szolgáltatások mellett. A netről nem is beszélve.
2012. jan. 1. 23:15
ez teljesen igaz.... főleg este, mert az a "főműsoridő"
(és sokan le se sz@arják, mert utálják fluort....)
2012. febr. 6. 19:31
ja, és sztem a 6.-nál a pont, mert az m1-en nem pofáznak ilyenekről
2012. febr. 6. 19:33
Kapcsolódó kérdések: