A média mit akar elérni ezekkel a húzásaival?
Beleértve a tv-t, rádiót, ujságot. Ők mondják meg, hogyan tanítsd és mire a gyerekeidet, (a fő bűnös a híradó) átvéve ezzel teljesen a család szerepét. Pl: Mit egyen a gyerek, hogy játssz vele, stb...
Diszkriminálják a dohányosokat és kövéreket, egymásnak ugrasztva ezzel az embereket. Amíg nem volt ez a dohányzás téma a tv-ben, addig nem utálták a dohányosokat a nemdohányzók ennyire. Most: -Minek állsz mellettem, hogy a pofámba fújd a füstöt? Meg: A dohányosok fizessenek több TB-t.
Na meg ez az állandó isten téma. Én nem vagyok megkeresztelve, ezért nem is hiszek benne. De állandóan csak róla hallani a tv-ben, (filmekben, még reklámokban is.)
Már lassan én is hiszk benne, akkora az agymosás. Pl: azok a jósok a tv-ban, akik lehúzzák a szegény embereket. 5 ágú a csillag, és 4 gyertyát raknak a sarkaira. És az ötödik? (A hazug csalók).
Na meg az, hogy állandóan csak romantikus film, meg dráma megy a tv-ben. Nem túlzás ez, hogy csak állandóan ezeket adják? Soha egy horror film, vagy egy kaland, vagy egy normális vígjáték, amiben nem meztelenkednek és nem keveredik a romantikával. Szóval ezekkel a dolgokkal valami céljuk van.
engem is valóban felháborít!
én is észre vettem.
és még fel voltak háborodva, mert az uniós előírások beszabályozták őket.
nagy tüntetés is volt!
ami csak arról szólt, hogy ne legyen erkölcstelenség a tv-ben, meg hasonlók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!