Mit tennétek egy képzeletbeli szórakoztató csatorna Karácsonyi műsorába? (normális válaszokat)
Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 11:36
1/5 anonim válasza:
valami nézhetőt,nem x faktort és társait,hanem pl,először gyerekeknek adnának valami vetélkedőt,pl karaoke versenyt,aztán felnőtt nézőknek valami vicces vetélkedőt,de filmeket tuti nem tennék karácsonyi műsorba
2/5 anonim válasza:
Reszkessetek betörők :D Én nem tudom megunni, és legalább évente egyszer hadd nézhessem :D
3/5 anonim válasza:
Reszkessetek betörők 1-3 (esetleg 4 de az nemvolt annyira jó).
4/5 anonim válasza:
Télapu, karácsonyi Lidércnyomás, Karácsonyi Ének bármelyik változata, régi filmek és mesék(Holle anyó, A boldogság kék madara-valami rémlik erről, hogy nagyon szerettem :)) Meg lehetne egy-két régi karácsonyi rajzfilm pl.:Maci Laci első karácsonya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!