Minek van Híradó?
Sosem nézem, nem is tudom mi történik a világban, de szerintem sokan nézik, arra lennék kíváncsi, hogy akik nézik, azok miért? Lemaradok-e valamiről, ha nem nézem?
Egyszerűen felfordul a gyomrom ha valaki elkezdi nézni és hallgatnom kell..
Kedves kérdező!
Egyetértek veled, ugyanígy érzek!
Ha az RTL híradót nem nézed, akkor semmiről nem maradsz le. Max arról, hogy hány kiskutya született nem tudom hol..
Ha meg normális híradót néznél. Pl. Duna TV-n, akkor meg csak felb@sznád magad, hogy a sok gyökér, mit csinált, vagy éppen mit nem.
Összességében, jól teszed, hogy nem nézed. Csak ha valaki rákérdez valami aktuális dologra nálad, akkor kellemetlen lehet, hogy nem tudsz hozzászólni.
Igen,Ez mindig problémát okoz, de akkor sem tudom naponta rávenni magam, hogy ezen indokból leüljek és végighallgassam a gépies hangon felolvasott borzalmakat, hülyeségekből és számításból származó katasztrófákat, halál után halálról szóló híreket... Semmi nem érdekel ezekből.
Persze kicsit hülyén érzem magam, hogy nem vagyok naprakész, ahogy írtad kedves 3-as, de sajnos az én szememben nem én vagyok a hülye, hogy lemaradok 1-2 dologról, hanem nekem az a fura, aki ezekért ül le a TV elé, hogy megtudja hol ki és miért halt meg, vagy ki kattant be, meg hol mi robbant, vagy direkt vagy nem...meg hasonlóak.
Idősek nézik, meg akik nem tudják magukat jobban lekötni (= nem értenek nagyon a nethez).
Nekik ez plusz fél óra időtöltés, de amúgy tényleg felesleges.
Igazából én se nézek 1 mert az internet korában számtalan hír portál létezik pl index, origó...
2 mert am meg a tv eltorzítja a híreket pl atv az mszp-tvje Hir tv meg a Fideszé szal ezektől ne várjon az ember objektív híreket . Ja és am a szupertitkos atom kísérleteket meg a kormány( nem magyar ) megbízásából irányított titkos katonai hadműveleteket soha nem fogják betenni a tv-be . Mert sérti állambácsi érdekeit aki nem vágja miről beszélek nézze meg fahrenheit 911-et v az Orvlövész című filmet ezek is olyan dolgokról szolnak amik sose kerülnének be a hírekbe .
Ami igazán lényeges lenne azok titkosított anyagok mocskos üzletekről , népirtásokról ... Amit a kormányok eltitkolnak azzal egy várost is meglehetne tölteni .
Ami a híradóba megy az csak a felszín és az is megvágva .
Előző:
nem olvastam végig, mivel már kómás vagyok, de a neten is ugyanúgy "torzítják" a híreket.
Indexen meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!