Való világ 5. Erősorrend?
Figyelt kérdés
Szerintem:
1. Seherezádé
2. Attila
3. Eszter
4. Csaba
5. Vera
6. Fecó
7. Péter
8. Kinga
2012. jan. 1. 22:06
21/28 anonim válasza:
pl,h minden ilyen szaros szavazáson a neten Ő nyer,amikor volt az online szavazás h ki a legszimpibb villalakó a lányok közül(akkor még úgy voltak h Veronika,Vera,Dya,Eszti,Sheri,Kinga,Annamari) akkor Ő lett a második,meg facebook-on is neki van a legtöbb rajongója (12.000) a többieknek pl.Kingának 5.000,Csabának 8.000 stb...Meg bárkivel beszélnek midenkinek tök szimpi,és mindenkinek a kedvencei közé tartozik. + gyk is elég sokan szeretik..
22/28 anonim válasza:
amúgy előző..te biztos jobban tudod h mit érez.-.-
És úgy gondolom,hogy a lányok közül,még Ő tűr a legtöbbetés legjobban,pedig amiket megcsinált vele a Gergő..denagyon naiv,mert mindig megbocsájt neki,pedig nem kéne..
23/28 anonim válasza:
Szerintem magadra ismertél benne. Mármint Seherezádéban. Csak azt nem értem, hogy lehet ilyen névvel élne mikor szép neve van.
24/28 anonim válasza:
előző..nemhinném,hogy bármiben is hasonlítok rá,vagy magamra kéne ismernem benne..egyszerűen a villalakók közül,még Ő a legszimpatikusabb.
25/28 anonim válasza:
AHogy elnézem itt sokak szerint Seri a első helyre való, hát szerintem egy szürke egér ennek ellenére bírom őt. Pont olyan szürke mint Gergő volt... Csaba és Attila a legerősebb, a közönségszavazásokból is lerí. Hajrá Csabiiii!!!!
26/28 anonim válasza:
Csabi is egy szürke egér,azért valljuk be,és mégis erős..
27/28 anonim válasza:
63 %-os válaszoló, úgy látszik nem hangzott még el pármilliószor az oldalon, hogy NEM SZÁMÍT, KINEK HÁNY RAJONGÓJA VAN A FACEBOOKON! Erre a legjobb bizonyíték Csaba-Cristofel párbaja, ott nem pár ezer különbség volt, hanem 20-30 ezer... mégis Csaba ment vissza, szóval ilyen alapon Sehike kitörölheti a seggét a 12 ezrével...
28/28 anonim válasza:
nemcsak a fb-ról beszélek..
itt az oldalon is elég sokan szeretik úgy veszem észre,és a Christofel-es párbajon nem kis valószínűséggel azért ment vissza Csaba,mert Cristofelnek nem jól írták be a nevét. K-val,a végén r-el.. azt hiszem 8-9% volt a különbség,szóval valamilyen szinten lehet erre is alapozni,de majd meglátjuk;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!