Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Azok akik nézik a VV meg az...

Azok akik nézik a VV meg az ehhez hasonló "tahóság sókat" mit szeretnek benne?

Figyelt kérdés
én is belenéztem és éreztem ahogy süllyedett az elmém.
2011. dec. 25. 22:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Sztm k*rva jó vicces most h kiesett veronika
2011. dec. 25. 23:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Én pont azt élvezem. Szerintem vicces.
2011. dec. 26. 11:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, egy fáradt embernek nem biztos, hogy kultúrműsorokra van szüksége este. Kikapcsol, hiszen ez a dolga. Állatkertbe is szórakozni jársz, nem azért, hogy hazavidd az állatokat.

Ha neked nem tetszik, nem kell nézni.

De még véletlenül se érezd magad különlegesnek, hogy nem nézed ezeket a "tahó sókat": Ne aggódj, nem vagy az. Nem vagy különb, mint én, aki nézi.

Az azért elég gáz, ha egy kis műsortól "süllyed az elméd". Könnyen befolyásolható vagy akkor.

2011. dec. 26. 12:18
 4/12 anonim ***** válasza:
12%

én egyetértek a kérdezővel

igénytelen,bunkó parasztok. mind 1-1ig tahó.

még a tavalyit 1x 2x néztem mert 1 fokkal "értelmessbb" csűrhe volt,de ezek, katasztrófa. 1 részt láttam és mindegyik r*banc csak b*zmegolt. Hát ott lett elegem

Nem mintha én nem használnám a szót de nem minden második szavam az.....:/

Nem tudom a drága nézők mit élveznek a műsorban,mindenesetre,hogy karácsonykor is ez a szenny megy...SZÉGYEN.

2011. dec. 26. 15:49
 5/12 A kérdező kommentje:
nem érzem magam különbnek, de ez főműsor időbe megy ha szórakozni akarsz ott egy rakás film vagy sorozat, ez meg mehetne mittudom én 10 után. Ezt gyerekek is nézik(leginkább az a bajom) és innen kultúrálódnak, ha azt idiótán akarok röhögni benyomom a Mr Bean-t ő legalább színészkedik és nem ez az alap nála
2011. dec. 26. 16:17
 6/12 A kérdező kommentje:
ja és nem mondtam egy szóval se hogy a hír tv-re vagy a spektumra kell kapcsolni max a discovery-re az állítólagra
2011. dec. 26. 16:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

este 9-kor kezdödik 16-os karikával szóval a kisebb gyereknek az ágyban a helye!!!

amugy meg én se szeretem ahogy néha viselkednek egyesek benne (Attila,Péter,Vera főleg...) de a lényeg amiért rengetegen nézik szeretik a szórakoztatás!!!!

Az hogy vicces,jópofa,és sokszor megnevetett!

Például ott volt tavaly a katonai és iskolai hét az nagyon jó sikerült és szinte minden egyes adásban jókat röhögtem!

Idén pedig itt van az Aréna, volt már Box is és persze iskola hét is,és még mindig nevettek rajtuk mert vicces,szórakoztató,stb..

Ha tetszik nézed ha nem NEM!

2011. dec. 26. 17:13
 8/12 anonim ***** válasza:

engem szórakoztat!

Egy kicsit "tanulmányi" célból is nézem

Sok pszichológiát tanultam és ilyen szempontból is nézem hogy alakulnak a jellemek, csoportok, a feladatok milyen hatással vannak rájuk.. stb

Nem vagyok fanatikus rajongó, egy fillért se költenék szavazásra vagy ilyesmi..

De érdekes pszichológiai kísérletnek tartom az egészet

mégha részben megrendezett is! Ennek is tudatában vagyok.

Na és persze mindig sikerül 1-2 olyan embert kiválasztani akit kicsit kedvelek is:D Nekik lehet drukkolni.

Amúgy normális életem van!:)

2011. dec. 26. 17:39
 9/12 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

Ja és sztem nem ez rombolja az elmét vagy erkölcsöt!

Ezek vagy vannak, vagy nincsenek.

Nem egy műsor miatt lesz vki ostoba!!!

Álszent dolog a gyerekeket is ennyire félteni ettől, démonizálni ezeket a műsorokat, ez csak a neveléshez lusta-türelmetlen szülők kifogása.

Ha normális, szilárd értékrendet adunk a gyereknek, akkor tud disztingválni, és nem okoz személyiség-torzulást nekik egy ilyen műsor. Se semmilyen más tv műsor.

Nem akarok nagyképű lenni, de pl én úgy voltam nevelve hogy tudom mi jelent igazi értéket az életben, és nem érzem magam kevesebbnek, butábbnak attól, h nézem a VV-t!

2011. dec. 26. 17:43
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Igazad van, kérdező.

Én sose nézem, hál'Isten vannak ennél számomra sokkal érdekesebb műsorok is. A távirányító az én kezemben van, van vagy 40 tévécsatornám, tehát a választási lehetőség adott.

Akiknek pedig eme roppant nívós, érdekfeszítő és észbontóan vicces műsor a tévés szórakozás netovábbja, azoknak váljék kedves egészségére.

2011. dec. 26. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!