Azok akik nézik a VV meg az ehhez hasonló "tahóság sókat" mit szeretnek benne?
Én szeretem:D
Sokszor szoktam jókat nevetni rajta mert vannak benne vicces részek,beszólások,történések,feladatok stb.És a műsorvezetőket is szeretem ők is jó fejek:)
és most nem úgy értem hogy úgy röhögök rajta hogy szánalmas hanem úgy hogy szórakoztató.Az meg hogy veszekednek benne és?Ti nem szoktatok veszekedni?Mondjuk egy-egy veszekedés tényleg hülyeségeken alapszik de ez van nem hal bele az ember:d Legalább történik valami még pluszba.Meg izgalmas az egész hogy nem tudni mit hoz a másnap,mi lesz legközelebb,mindig történik valami.Az is izgalmas hogy párbajoznak,arénában csinálnak feladatokat és hogy mindig kapnak valami feladatot.Meg úgy jó az egész:)
Az meg hogy mindenki mondja hogy megrendezett sz*r meg ilyenek hát éés?:D Akkor ne nézz filmet se mert az is megrendezett.Jó mondjuk ez egy VALÓSÁGshow de akkor is ilyeneken kiakadnak az emberek hogy húú mekkora átverés, istenem micsoda problémák..Attól még élvezhető és nem kell arra ráfeszülnöd hogy mekkora átverés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!