Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek VV Csaba meleg?

Szerintetek VV Csaba meleg?

Figyelt kérdés
Még nem láttam nővel.
2011. dec. 13. 14:23
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Végre van egy igazán értékes ember ebbe az elb*szott műsorba és már rögtön meleg. Ma már a médiában csak ez megy. Most nem mindegy?! Az öltözködése stílusa normális sőt még igen jó fej tehát nem az a meleg ha meleg aki kiáll az utcára és táncol a kocsik előtt. Tehát nem szégyenletes. Az meg hogy most nőt vagy férfit visz haza az nekem teljesen mindegy.
2012. jan. 1. 20:38
 32/41 anonim ***** válasza:
66%
Egyébként még így hozzá fűznék vmit. Ha lesz gyerekem és Cristofel meg Csaba közül egyikre azt kéne mondanom hogy kövesse a példáját akkor Csaba lenne az. Lehet hogy Cristofel nem meleg de egy tudatlan, nagyképű, divatmajom, senkiházi paraszt. Ott járkál a kivágott rózsaszín pólójába. Hányok tőle. A Csaba ha meleg azt a mondhatni betegséget mert a melegség alapból egy vmilyen kromoszómai vagy nem tudom ilyen mondhatjuk fogyatékosságot normálisan éli ki. Tiszteletreméltó ember!
2012. jan. 1. 20:44
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó!

De nem meleg..!!:D

2012. jan. 1. 21:47
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom ennyi primitív embert... miért lenne meleg? Mutassatok már egy képet/videót ahol ő búzának néz ki...

[link]

Egyébként, ha ennyire érdekelnek a villalakók nemi beállítottságaik akkor inkább ezzel foglalkozzatok:

[link]

2012. jan. 2. 02:03
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

Amikor bementek azok a hostess csajok,bizony a

Csaba eléggé rájuk kattant,nyílván azok a csajszik

tetszettek neki!Ennyi....

Nagy baj ha nem tetszik neki az Eszti,vagy a Kinga?

2012. jan. 2. 08:35
 36/41 anonim ***** válasza:
0%
de fecóra is rákattant.
2012. jan. 2. 22:28
 37/41 anonim ***** válasza:
87%

Még a beköltözése előtt mondta, hogy a Dya az a lány, aki bejön neki, de szerintem miután jobban megismerte odabent személyesen, rájött, hogy nem igazán passzolnak egymáshoz.

Amúgy nagyon remélem, hogy létezik még néhány Csabához hasonló srác, aki nem csak a külsőségeket nézi egy lányban, hanem a belső értékeit és az agyi szintjét is.

Aki meg piszkálja, az inkább csak az irigységét vetíti ki rá valamilyen szinten.

2 egyetemet csinál egyszerre gitározik, sportol, emellett nem nagyképű, hanem szerény..

Remélem, hogy ő nyeri meg a játékot, mert szerintem ő érdemli meg a legjobban:)

20l

2012. jan. 6. 01:12
 38/41 anonim ***** válasza:
20 éves lány,így van!:-))
2012. jan. 6. 14:47
 39/41 anonim ***** válasza:
16%
A nyereményt nem arra kapjk, amit az életben csinálnak, hanem arra amit odabent! És tujacsaba nem csinál semmit!
2012. jan. 6. 15:48
 40/41 anonim ***** válasza:
0%
A tuja tuti hogy meleg.
2012. jan. 6. 16:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!