Szerintetek VV Csaba meleg?
Figyelt kérdés
Még nem láttam nővel.2011. dec. 13. 14:23
11/41 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval,igen,a hibájaival együtt jó pasi,jó a természete,okos is...:) Egy napon jó lesz a feleségének:)
12/41 anonim válasza:
Most aki nem értet egyet néhányótokkal, azokat miért kellett lepontozni? A véleményünket kérdezted, mi meg leírtuk, akár mi is az!!!!!!!!!!!!
13/41 anonim válasza:
mert akik lepontoztak azok azt akarták hallani hogy csaba nem meleg.
Tipikusan egy olyan kérdés ahova ha írsz csak olyat írhatsz amit hallani akarnak.
De én továbbra is állítom hogy meleg.
14/41 anonim válasza:
nem,nem meleg
intelligens,aranyos srác...
15/41 anonim válasza:
Kedves kérdező! Írod, hogy "Még nem láttam nővel" Csabát. Visszakérdeznék, hogy a VV5 előtt talán ismerted Csabát, mert csupán a képernyőn "nyújtott" csajozása alapján tartod melegnek?! Honnan tudhatnánk, hogy hány barátnője, kapcsolata volt már? Senkit sem tudnék elképzelni mellette a benti "nők" közül. Játszani ment a villába, nem csajozni. Ilyen egyszerű okok alapján nem lehet leb*zizni senkit sem.
16/41 anonim válasza:
Onlinban beszélgetett a Kingával,még az elején amikor
randizni küldték őket,hogy persze volt már neki csaj,nem sok,egy kiscsajjal sokáig ide-oda kapcsolatuk volt....
Tehát nem meleg!Ezt a saját fülemmel hallottam!
17/41 anonim válasza:
Csaba az ideális feleségjelölt.Egyszer majd férjhez megy!:-)
18/41 anonim válasza:
Szerintem biztos, hogy meleg. Ezt csak a csajok mondhatják, hogy jáj, nem tetszenek neki a villában a lányok. Fiúknál nem így működik. Jó csaj, megdugja. Meleg, tuti, látszik rajta.
19/41 anonim válasza:
Szerintem nem meleg. Aranyos, okos, intelligens, tisztelettudó.. egy főnyeremény. :)) kár hogy nem az enyém.. :((((
20/41 anonim válasza:
Egyáltalán nem meleg! Viszont mutass egy villalakó lányt aki normális mint a Csabi és illene hozzá. Na ugye, hogy nincs. Amikor nem volt a Villában együtt szedtük fel a csajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!