Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy lehet, h Veronikát...

Hogy lehet, h Veronikát sohasem láthatjuk boxolni?

Figyelt kérdés
Direkt e miatt a boxrészek miatt nézem ezt az egyébként hihetetlenül igényes VV műsort, és ez a lány, Veronika, soha nem boxol. Pedig az elején úgy volt, h ő is boxol majd. Ez meg akkor hogy van? Vagy csak nekem tűnt fel??
2011. dec. 8. 12:49
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Olvass inkább könyveket a "hihetetlenül igényes VV műsor" helyett. Azért nem láthatod, mert félti a botoxos kis pofikáját, meg a 900.000 Ft -s melleit.
2011. dec. 8. 13:09
 2/10 A kérdező kommentje:
ne aggódj attól, még mindig tartom a heti 4-5 könyv adagomat, butább semmiképp nem leszek, de nyugodtan lehet választ adni a kérdésemre. :P
2011. dec. 8. 13:16
 3/10 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Volt valami sérülése azt hiszem a kezén!

De ennek ellenére én úgy tudom boxolt, mert benne volt a pakliban, h ő is versenybe száll vasárnap! az 5 csajból 1 valaki nem boxolhat, és ez Veronika lett, mondjuk baromira érdekes, h ő kapta a legkevesebb szavazatot, mert egy másik online kérdésebe, hogy Kit látnának a nézők Eszter ellenfelenként ő nyert!

Szóval a privi véleményem: a sérülése biztos, h kicsit visszavethette, de a csatorna szándékosan hagyta ki az összefoglalókból, azért hogy háttérbe szoruljon és ebben a témában érdektelenné váljon! Tutira veszem, úgy mint rengeteg mindennel, ezzel is manipulálnak!

2011. dec. 8. 13:36
 4/10 A kérdező kommentje:

köszi az értelmes választ :)

valahogy gondoltam, h így van...érdekes tényleg, bár nem túl meglepő, h úgy irányítják a szálakat, ahogy nekik tetszik...

2011. dec. 8. 13:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Sztem egyéltalán nem meglepő, h ő és Eszter kapta a legkevesebbet... Hisz Kinga és Seherezádé sztem alap, hogy bekerült mert ők érdekes és központi személyek, Vera pedig úgy boxol, hogy fúúú :D így várható volt h a 2 lány fogja a legkevesebbet... :D
2011. dec. 8. 13:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Mivel ez online szavazás volt, valószínűleg jól belenyúltak ebbe is!

Azon azért gondolkozzatok el, h vajon mi alapján szavazhattak a nézők? Mert lehet, h szimpátia, de az is lehet, h unszimpátia! Arra gondolok, h ki az a villalakó, akit a nézők megakarnak "veretni"! Pl. én azért szavaztam Kingáról (őt utálom a legjobban) mert szívesen megnézném ahogy valamelyik csaj jól szétveri a fejét (szerintem bárkitől kikapna, nem kicsit :)

2011. dec. 8. 14:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Naná, hogy belenyúlnak a szavazásba! Csak gondoljatok bele, hogy volt olyan kérdés, hogy mit kapjanak ajándékba a lányok, és a nézők azt szavazták meg hogy szépségkezelést. Erre másnap megjelent a villába egy csapat fodrász, kozmetikus. Ha nem így döntöttek volna a nézők, akkor 1 éjszaka alatt honnan szedik gyorsan össze azt a sok embert. Meg még van sok ilyen példa, az előző szériában, amikor mindenki disznóölésre ment, mindjárt másnap, hogy tudták volna egy nap alatt leszervezni a disznóölést, a helyszínt, a sok embert, aki helyettük vágta a disznót. Meg a box is, ha csak 2 ember döntött volna úgy, hogy boxolni akar, akkor nem kell 4 edzőt ugrasztani. Meg van ez rendezve, úgy ahogy van.
2011. dec. 8. 16:37
 8/10 A kérdező kommentje:

Nyilván meg van rendezve persze. :)

Nem néztem előző szériát amúgy, ezt is főleg azért, mert amikor ki akarom kapcsolni az agyam, erre az pont jó. :))

2011. dec. 8. 17:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen, én is kikapcsolódás gyanánt nézem, meg lehet azért rajta jókat nevetni!

Persze én is gondoltam eddig is, h belenyúlnak egy kicsit, de már egy ideje el is ment tőle a kedvem, mert az az érzésem, h egy előre megírt forgatókönyvet (szappanoperát) nézünk, amit a csatorna már jó előre kitalált!

2011. dec. 8. 18:52
 10/10 A kérdező kommentje:
én nem kételkedem, biztos vagyok benne, h az egész megrendezett, de egyszerűen tényleg annyira nem kell megerőltetnem hozzá az agyam, h néha kell ilyen is...és valljuk be, néha tényleg szórakoztató :))
2011. dec. 8. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!