Hogy lehet, h Veronikát sohasem láthatjuk boxolni?
sziasztok!
Volt valami sérülése azt hiszem a kezén!
De ennek ellenére én úgy tudom boxolt, mert benne volt a pakliban, h ő is versenybe száll vasárnap! az 5 csajból 1 valaki nem boxolhat, és ez Veronika lett, mondjuk baromira érdekes, h ő kapta a legkevesebb szavazatot, mert egy másik online kérdésebe, hogy Kit látnának a nézők Eszter ellenfelenként ő nyert!
Szóval a privi véleményem: a sérülése biztos, h kicsit visszavethette, de a csatorna szándékosan hagyta ki az összefoglalókból, azért hogy háttérbe szoruljon és ebben a témában érdektelenné váljon! Tutira veszem, úgy mint rengeteg mindennel, ezzel is manipulálnak!
köszi az értelmes választ :)
valahogy gondoltam, h így van...érdekes tényleg, bár nem túl meglepő, h úgy irányítják a szálakat, ahogy nekik tetszik...
Kedves utolsó!
Mivel ez online szavazás volt, valószínűleg jól belenyúltak ebbe is!
Azon azért gondolkozzatok el, h vajon mi alapján szavazhattak a nézők? Mert lehet, h szimpátia, de az is lehet, h unszimpátia! Arra gondolok, h ki az a villalakó, akit a nézők megakarnak "veretni"! Pl. én azért szavaztam Kingáról (őt utálom a legjobban) mert szívesen megnézném ahogy valamelyik csaj jól szétveri a fejét (szerintem bárkitől kikapna, nem kicsit :)
Nyilván meg van rendezve persze. :)
Nem néztem előző szériát amúgy, ezt is főleg azért, mert amikor ki akarom kapcsolni az agyam, erre az pont jó. :))
Igen, én is kikapcsolódás gyanánt nézem, meg lehet azért rajta jókat nevetni!
Persze én is gondoltam eddig is, h belenyúlnak egy kicsit, de már egy ideje el is ment tőle a kedvem, mert az az érzésem, h egy előre megírt forgatókönyvet (szappanoperát) nézünk, amit a csatorna már jó előre kitalált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!