Én nem értem, tavaly Szandikát sokan szerették, Veronikát meg mindenki bántja, miért?
Szandikát az elején szerették nagyon amikor bekerült.Az őszintesége miatt,meg hogy mindig mindent kimondott,amit gondolt.Akkor nagyon népszerű volt,bárkit kint hagyott volna.De a suli hét alatt leveszítette a népszerűségét,amit akkor művelt ott. Utána meg rátetőzött azzal hogy elpártolt Alekoszéktól,aljas módon szidalmazta őket,és hátbaszúrta Évát is többször. Ha ezeket nem teszi,Ő nyeri a VV-t.
Veronikát nagyon sokan szeretik,mert egy csupaszív lány.Hogy kacsacsőrű,hát neki ez tetszik,attól még a jellemével nincs semmi gond.Egy picikét naiv,befolyásolható,de nagyon is emberi.
Én azért utálom Veronikát mert mindenkivel dugna és rámegy mindenkire. Úgy viselkedik, mitn egy sz*zk*rva.Cristofelről is azt mondta az elején hogy ő sosem jönne össze ilyen hülyével de hagyja mert aranyos. Utána meg mint a nyulak....
Peti vel szintén nem akart összejönni, úgy panaszkodott Seherezádénak, hogy mit csináljon, mert teljesen kétségbe van esve. Szerintem nem kell 1 hét hogy d*gjanak.
De ha engem kérdezel a játék vége felé lehetőség szerint Gergővel vagy Attillával is össze fog jönni.
Veronika egy nyávogós hülye p*csa
Szandika sokkal "okosabb" volt nála
ő se volt atomtudós de azért volt sütnivalója
szerethetőbb volt
Sosem szerettem Szandikát, eleinte semleges volt, aztán sunyi módon hátbaszúrta a barátját, nálam innentől kezdve teljesen elvágta magát, bár tény, hogy a napraforgó Anikóval szépen összepasszoltak.
Veronikát nem utálom egyáltalán, állati ronda a szája szerintem, mint nő mondom, de a pasiknak ez nagyon bejön :))))
sztem sokkal hülyébb és ocsmányabb Veronika
inkább 2 Szandika mint egy Veronika
ki vár többet egy hnapnál?
ugye viccelsz? ne mond már h ez akkora idő? vagy akár 3-4 hónap?
Veronikánk mindegy ki csak vki meglékelje
Alekosz, Gergőnél is próbálkozott volna ha nem kap visszautasítást, Crsitofel, most Peti(hiába nyávog h csak barát neki, Peti hamar becsempészi neki a lompost..
Ez a nő egy qva!
Szandika is az volt
de ez Veronikának nem mentség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!