Én nem értem, tavaly Szandikát sokan szerették, Veronikát meg mindenki bántja, miért?
én se kedvelem Veronikát, de az igaz h van egy állati sebezhető, érzékeny oldala
Nyilván az se véletlen h ennyit operáltatta magát
komoly önértékelési-lelki bajai vannak és tényleg vágyik a szeretetre..
ettől függetlenül nem kedvelem
Abbahagyta a tanulást 15 évesen, csak szex, bulik, drog érdekelték, aztán dolgozott a Moszkva téri büfében. Innen vitte el a pénzes akárki és képezte ki luxusprostinak (talán futtatta is). Aztán rúdtáncos lett, kacsap* szájjal. Nem csodálom, ha szégyelli a valódi anyja.
A kis ártatlanka.
"A képek azokból az időkből származnak, amikor Csőrike még egy aranyláncos-melegítős „vállalkozó” barátnője volt, aki tejben-vajban és egyéb másban is fürdette. Mielőtt a gazdag úriember kiválasztotta volna, a szegény lány egy gyroszos boltban pazarolta tehetségét. Innen emelte fel mentora és közel egy évig hordozta a tenyerén. Sajnos fényképezőgépe is volt az önzetlen úrnak és használta is rendszeresen".
Ilyen komoly múlt alig 20 évesen, őstehetség lehet az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!