Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Annamarit miért lehet "szeretni"?

Annamarit miért lehet "szeretni"?

Figyelt kérdés

El nem tudom képzelni! A szavazók közel fele rá szavazott, pedig egy sz@r ember!

[link]

2011. dec. 5. 21:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

tegnap 11:42

Szerinted komolyan csendben kéne annak ülnie, akit molesztáltak? Tehát akkor, akiket gyerekkorukban bántalmaztak, ne beszéljenek nagy nyilvánosság előtt az élményeikről, nem is kell a világnak ilyen dolgokról tudnia? Középkor...

2011. dec. 8. 09:12
 12/16 anonim ***** válasza:

Bocs, az off-ért, de ezt nem állhatom meg szó nélkül:

valaki itt azt írta, hogy nem illik beszélni nyilvánosan arról, ha szexuálisan bántalmazzák az embert gyermekkorában. Komolyan 2011-et írunk? Félelmetes.

A kérdéshez. Nekem egyik leány sem szívem csücske, de Annamari nagyon primitíven viselkedett a párbaj alatt, kicsit örültem, hogy ő esett ki.

2011. dec. 8. 09:48
 13/16 anonim ***** válasza:
nem az a szánalmas, hogy beszélt róla, hanem az, amilyen körülmények között tette.ha annyira nagy hatással lettek vna rá a történtek, nem hiszem, h lett volna kedve egy valóságshowban forgatni a seggét, mutogatni magát meztelenül.Ja meg felcsináltatni magát 15 évesen.egy álaszent kamuláda az a nő.még jó, h eltűnt.
2011. dec. 8. 16:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Kicsit eőrsen fogalmaztál kérdező...Szerintem normálisabb volt, mint a többi lány. De annyira nem szakad meg a szívem.

66%

Hát látszik, hogy fogalmad nincsen a szexuális bántalmazás későbbi hatásairól...Sok áldozat értéktelennek érzi magát, korábban kezd el nemi életet élni, stb. Nem hiába: sok prostituált is gyermekkori molesztálás áldozata volt.

Mindegy, a magyar társadalom általában az áldozatokat szólja meg.

2011. dec. 8. 17:43
 15/16 anonim ***** válasza:
En ponthogy olyanokrol hallottam, h valakit molesztaltak, es utana nem volt kedve szexelni.De itt ilyesmirol szo sincs.Felreertes ne essek, en nem az aldozatokat bantom, de annamari egyaltalan nem aldozattipus, szerintem, ha van kedve a mediaban szerepelni, akkor nincs neki semmi baja, es az az ellenszenves, mikor valaki ilyen tortenetek elmondasaval akarja sajnaltatni meg megszerettetni magat a kozonseggel...
2011. dec. 21. 09:28
 16/16 anonim ***** válasza:
ha meg annyira nem tudna feldolgozni, egy pszichologussal kene beszelnie, nem egy egesz orszaggal, mert ez szintiszta szenzaciohajhaszas.
2011. dec. 21. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!