Annamarit miért lehet "szeretni"?
El nem tudom képzelni! A szavazók közel fele rá szavazott, pedig egy sz@r ember!
tegnap 11:42
Szerinted komolyan csendben kéne annak ülnie, akit molesztáltak? Tehát akkor, akiket gyerekkorukban bántalmaztak, ne beszéljenek nagy nyilvánosság előtt az élményeikről, nem is kell a világnak ilyen dolgokról tudnia? Középkor...
Bocs, az off-ért, de ezt nem állhatom meg szó nélkül:
valaki itt azt írta, hogy nem illik beszélni nyilvánosan arról, ha szexuálisan bántalmazzák az embert gyermekkorában. Komolyan 2011-et írunk? Félelmetes.
A kérdéshez. Nekem egyik leány sem szívem csücske, de Annamari nagyon primitíven viselkedett a párbaj alatt, kicsit örültem, hogy ő esett ki.
Kicsit eőrsen fogalmaztál kérdező...Szerintem normálisabb volt, mint a többi lány. De annyira nem szakad meg a szívem.
66%
Hát látszik, hogy fogalmad nincsen a szexuális bántalmazás későbbi hatásairól...Sok áldozat értéktelennek érzi magát, korábban kezd el nemi életet élni, stb. Nem hiába: sok prostituált is gyermekkori molesztálás áldozata volt.
Mindegy, a magyar társadalom általában az áldozatokat szólja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!