Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Törvényszerű az, hogyha...

Törvényszerű az, hogyha valaki az x sorozatot szerette, akkor az y sorozatot/filmet is fogja szeretni, ha hasonlít a két sorozat/film?

Figyelt kérdés

Például én odáig voltam akkoriban a Vad angyal című sorozatért,szerettem a Csacska Angyalt is,néztem a Te vagy az életem című sorozatot is,meg a Rosalinda-t is láttam egypárszor.Ezek mind tele vannak argentín szereplőkkel,és a történetük is hasonló.

Szerettem a The L Word című leszbikus-biszexuális sorozatot is és a The Quer as Folk-ot is(Fiúk a klubból).Mindkettő a másságról szól.Szintén hasonlítanak.

A Barátok köztöt is szerettem(noha csak addig,míg Magdi anyus el nem távozott,néha néztem) és ehhez hasonlót viszont nem,például a Jóban rosszban-t sem,és a Szeress most-ból is csak 1 részt láttam,akkor is csak azért láttam,mert ismerősömnél be volt kapcsolva a tévé.

Nektek is vannak ilyen kedvenc sorozataitok,amik némileg hasonlíthatók egymáshoz?Törvényszerű az,hogyha x sorozatot szeretni fogom,akkor szeretni fogom az y sorozatot is,ami hasonlít hozzá?

2010. júl. 21. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
velem is vannak így... Pl. a kórházas-dokis sorozatokat bírom pl: Grace Klinika... De a Vészhelyzet meg a Dr. House nem jött be...
2010. júl. 21. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:
+ a Trauma, Mercyangyalai sem :/
2010. júl. 21. 19:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem.Még több válasz?Köszönöm előre is.
2010. júl. 21. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem feltétlen.Pl. én szerettem a Buffy-t ,de az Angel-t sose néztem.Jó régen szinte minden szappanoperát néztem, mostanába csak párat.Pl. a csajok szilikont a szép csajok miatt(mert helyes pasi nem volt benne), A bosszú álarcát a jó pasik miatt néztem, de amik most mennek sorozatok egyet se láttam.Kórházasból régen vészhelyzet, most house a többi nem.Született feleségek igen, álomgyári feleségek vagy rúzs és New York nem.

Tehát igazából fogalmam sincs mi alapján kezdek el nézni egy sorozatot:D

2010. júl. 22. 13:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Foként krimi sorozatokat nézek, mint pl a Gyilkos számok, NCIS, Doglott akták, viszont az NCIS: LA vagy a CSI(a helyszínelok, New York, Miami,..) sorozatokat sosem kedveltem. Néztem a Buffy-t, a Vámpírnaplókat, a True Bloodal ismerkedem, de a Twilight sorozattól irtózom. A telenovellákat sosem szívleltem, mégis néztem a Csacska Angyalt. Orvosos sorozatok kozul csak a Dr.House-t nézem meg, a tobbit nem.

Szerintem nem torvényszeru, foképp azon mulik, hogy mennyire szimpatizálsz a sorozat egyes szereploivel.

2011. dec. 7. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!