Annamarit miért lehet "szeretni"?
El nem tudom képzelni! A szavazók közel fele rá szavazott, pedig egy sz@r ember!
tegnap 22:52
Mekkora idióta vagy...
Egy osztálytársnőm úgy esett teherbe, hogy használtak óvszert, de kiszakadt...Későn vették észre, hogy terhes, végig az ilyen gyökerek céltáblája volt, mint te...
A gyereket nevelőszülőkhöz adták, nem akarta látni, azért, mert már így si fájt neiki az egész procedúra!
Mégis hogyan látogatná meg? Van amikor nem is engedélyezik a nevelőszülők.
Szánalmas az ilyen előítéelets, tipikusan magyar gondolkodásmód.
Annamirnak sem volt valószínűleg választása.
Szerintem meg lehet érteni.
Én is úgy születtem meg,hogy anyukám 18 volt. védekezett.. mire észrevették ,hogy terhes már nem lehetett abortusz.
És élek. Igaz nem adott örökbe,hál istennek.
De ha annyira nem tudta biztosítani a gyerek háttérét akkor jobb neki(a gyereknek).
ÉS Verán mit lehet szeretni? Amúgy meg, ha már összejött a baba, sokkal jobb, hogy örökbeadta, mint ha abortuszra ment vollna. Bezzeg, ha az derült volna ki, hogy abortusza volt 16 évesen.. az senkit e érdekelt volna. Benne volt annyi tisztesség, hogy inkább megszülte és örökbeadta, hogy jó élete legyen. Több lány kéne így cselekedjen, nem halna meg annyi ártatlan gyerek és a gyermekten szülőknek is több esélyük lenne( tudjáok milyen nehéz magyar, nem roma, gyereket örökbefogadni? Igen, rasszizmus ide vagy oda, meg lehet érteni, hogy sok szülő nem akar roma gyereket)
Szerintem bátor dolog volt tőle. Azt meg, hogy védekezett vagy nem, csak ő tudhatja.
5/9
Ott a pont. Érdekes, hogy lepontozták a történeted, úgy látszik egyesek túl makulátlanok ahhoz, hogy ilyen sztorit befogadjon a pici gyomruk...
Annamari nekem semleges, de még mindig normálisabb volt a legtöbb benti képződménynél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!