Mit szóltok, hogy VV Csaba a mostani részekben már aktívabb volt?
Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 21:05
1/9 anonim válasza:
eddig is aktív volt, csak úgy vágják össze hogy őt nem mutatják.
Azért nem mutatják mert nem csinál baromságokat, nem beszél hülyeségeket.
Nézz egyszer egy online adást...
2/9 anonim válasza:
Igazat mondd az első. De amúgy én is észrevettem,hogy élő adásokban jobban kinyílt a szája,talán rájött,hogy nem véletlen van még bent és nem feltétlen kell az amit a többi ember művel odabent.
3/9 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal..Eddig is aktív volt,csak szándékosan nem rakják bele az összefoglalókba,ráadásul a műsorvezetők is nagyon feltűnően utálják..
4/9 anonim válasza:
szintén megerősíteném az előttem szólókat
én is nézem a netes streamet és sokkal aktívabb annál mint amit mutatnak az összefoglalóban
5/9 anonim válasza:
Már kb annyira aktív lett mint egy gekkó. Teljesen meglepődtem rajta!
6/9 anonim válasza:
Attilék folyamatosak kapják a feladatokat levélben
(pl amikor megjátszotta Ati h elhagyja a játékot az is az volt meg több ilyen volt)
(kb úgy mint az előző szériában mikor Ildi a lábmasszázsos feladatot kapta de nem mondhatta el)
szóval pk jóhogy aktívak:)
8/9 anonim válasza:
a tuja kb annyira volt aktív mint egy fekvőbeteg!
9/9 anonim válasza:
Aktív...hogyne! Mint egy gyűrűsféreg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!