Szerintetek is kamu hogy Csabának 77%-a van?
Szerintem ilyenkor még csak pár száz szavazatról lehet szó, szóval nem nagy kunszt megfordítani, szerintem.
Év vicce lenne ha Csaba menne vissza.
Nem kamu.
Csaba hasonló karakter lehet mint VV1 Szabolcs, ő sem volt domináns tagja a társaságnak.
Ez a Cristofel gyerek meg már szerintem akkora iszonyat ellenszenvet vált ki az emberekből, hogy az is lehet, hogy a nézők nem Csabával vannak, hanem inkább a kubai ellen. ( Cristofel, egy agresszív, hazug, önimádó, buta primitív barom aki azt hiszi, hogy ő a latin szappanoperák ellenálhatatlan machója ). Szerintem meg inkább egy tök átlag testalkatú 8-keres suttyó kis cigánygyerekre hasonlít........
Egyébként meg magyarországon szerintem magyar emberre szavazzon a nép. Had koppanjon a kubai aki olyan erősnek érzi magát, és rendeződjenekát odabent a viszonyok.
persze h kamu!
azért van mert 1értelmű lenne egyébként h Cristofel megy vissza
és senki se szavazna..
már az is kamu volt h egyáltalán megszavaztatták h mutassanak-e állást
evidens volt h az lesz a "nézői vélemény" h igen!!
ha kijött volna h Cris vezet ennyivel, Csabára kb senki se szavazna
így meg dőlnek a szavazatok Cristofelre
ha még igaz is lenne h Csaba vezet(ami nem így van) akkor is irreális a különbség
amúgy emberként nekem is szimpibb Csaba de a játékba Cris való
jó az túlzás h senki se szavazna de nagyon kevesen voksolnának Csabára
nem azt kell nézni h Cristofel mennyivel hülyább mint Csaba
a kinti életben én se élnék együtt vele Csaba rendesebb meg normálisabb
de a showt Cris csinálja
ráadásul pont az erős karakterek táémogatják bent is
az ő szavazótáborukat is megkaphatja!!
Csaba mellett kiállók közül csak Gergő erős
de ő is inkább Cris ellen van mint Csaba mellett
ráadául Gergő rátette a jelét!! nem valami hiteles "barátság"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!