Miért nézik több százezren a Való Világ 4-et, annak ellenére, hogy egy nagy kamu? Mellé miért szavaznak SMS-n keresztül?
Talán azért, mert nem kamu az egész?
Már annyira unom, hogy mindig fel-felbukkanak a vv-ellenesek, és fröcsögik ezt a hülyeséget, de bizonyítékuk az nincs.
én is gondolkodtam ezen, mármint nem a kérdésen, hanem hogy kamu e vagy nem. szerintem a lehetőségek az alábbiak:
1.)nem kamu
2.) ha kamu, akkor az egész kamu; magyarul ilyen színészfélék lehetnek a villában, és aki a szerep szerint "megnyeri", az nem a tényleges kihirdetett nyereményt (kocsi,lakás,lóvé) nyeri, hanem ugyanúgy normál színészi fizetést kap, és így a valóvilág stábja megél a beküldött smsből, amiből amúgy elképesztően nagy mennyiségű pénz folyik be.
Amiket terjesztenek a neten, hogy kamu az egész, és meg van buherálva az egész, az biztos hogy hülyeség. Gondolj bele:
NÉZETTSÉG szempontjából (és az RTL nagyon hajt rá) mi célja lenne az RTLnek olyan szereplőkkel teletömnie a VV4-et, akikre nem kíváncsiak az emberek (akiket kiszavaznának amúgy,stb)? Akikre nem kíváncsiak, nem is nézik, így önmaguk ellenségeik lennének, mert csökkenne a nézettség.
Gigi elszólásáról meg annyi, hogy abba is csak a vv-utálók magyarázták bele az elszólást. Egyrészt egyértelmű volt, hogy ott forgatás megy mikor "beköltöznek", és azt kellett újra kezdeni a hab miatt, másrészt ezt a többieknek mondta. Ha az egész vv kamu és megrendezett, akkor mért mondaná ezt a többieknek, hisz akkor ők is alapból tudnak róla. Nem? Da de erre már nem terjedt ki a vv-t lejáratni akaró emberek gondolkodása.
Szóval ezek nem bizonyítékok, csak sározás. Még valami egyéb?
A kérdező kommentje:
Link a kibeszélésről?
Ne haragudj, de ezt nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!