nézzétek jerzy nadrágját alekosszal való jelenetben!
Mit szóltok?
2011. márc. 21. 14:32
1/10 anonim válasza:
Azt, hogy többször ment be Alekoszhoz és így vágták össze.
2011. márc. 21. 14:36
2/10 Thurston válasza:
Ja, drámai. Most aztán mindenki megtudta, hogy a VV összefoglalókat úgy vágják össze.
2011. márc. 21. 15:35
3/10 A kérdező kommentje:
DE miért vágják így össze hogy ez jöjjön le belőle?
2011. márc. 21. 15:40
4/10 Thurston válasza:
Talán mert ez volt a lényeg, és nem tartották fontosnak mondjuk azt, hogy Jerzy több percig meg se mukkan, csak gatyát vált..?
2011. márc. 21. 15:40
5/10 anonim válasza:
Mit kéne szólnom? Minden normális ember tudja, hogy az összefoglaló összevágott anyag, mivel egy nap eseményeit mindössze szűk 1 órában kell leadniuk. Egy érdekes beszélgetés sem minden pontja érdekes, és azokat kiveszik belőle. Jerzy valószínüleg többször bement hozzá, csak összeszűkítették, és csak a lényeget adták le.
Plusz az a véleményem erről, hogyha kamu lenne, és úgy forgatják le ezeket a jeleneteket, akkor biztosan figyelnének arra, hogy ugyanabban a jelenetben ugyanazokat a ruhákat is viseljék. Ennyi!
2011. márc. 21. 16:37
6/10 anonim válasza:
Tessék, itt az RTL KLUB válasza, a 3 kritizált video egy kicsit részletesebben. Itt mutatják, hogy Jerzy mikor vette át a nadrágot.
BIZTOS információból tudom, hogy az egész valóvilág egy nagy KAMU, és színjáték! :) úgyhogy ha eddig szavaztatok bárkire, nem ért semmit, hisz előre készített forgatókönyv szerint csinálnak mindent. ha csak a pénzt akarjátok szórni az ablakon, akkor szavazzatok, de máskülönben NE! (csak egy jó tanács)
2011. ápr. 23. 11:50
8/10 anonim válasza:
utolsó válaszadó.
SZTEM MEG TE VAGY 1 NAGY KAMU!!
milyen biztos infóbol tudod?
2011. ápr. 26. 09:51
9/10 MolotovPunk válasza:
Kamu az egész szerintem is.
Vannak még emberek,akik nézik azt a marhaságot?
Utolsó.Te nézed,el hiszed és meg véded,ő meg f*szán meg él belőled.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!