Valóvilág: Cristofel vagy Csaba?
Kinek szurkoltok?
/normális válaszokat-és nem kell időt pocsékolni hogy leírja valaki: -"én nem nézem azt a szart!!"
:D
Szavazzatok cristofelre de inkább hívjátok, mert úgy biztos nem rontjátok el a nevét!
Telefon: 06-91-33-44-55, Kód: 1
Egyértelműen Cristofel!!!!!!!!!!!
Lehet hogy primitív, buta, műveletlen, de akkor is ő legalább csinál valamit! Csaba egész nap nem mond semmi érdekeset. Ha azt akarom látni hogy mit csinál egy átlag ember egy nap megnézek akárkit a barátaim vagy családom közül-.- Crisben csak ez az egy bökkenő van, Csaba viszont több hibával rendelkezik: unalmas, ronán beszél egyes személyekkel akik NEM érdemlik meg, lenéz párt embert aki erősebb nála. Ha Csaba visszamegy, akkor nem az fog történni amit ő mondott, hogy kibontakozik, hanem az hogy észre sem vesszük. Mivel nem fogják betenni az összefoglalóba :D xD Na szóval mindenki szavazzon Crisre a kubai macsóra:D Segítek!:P ♥ [link]
ja és aki szerette vv évát szavazzon crisre mert éva is neki drukkol:)!
Ha úgynézem hogy az agyhalott nézők "szórakoztatása" a cél, akkor Cristofel menjen vissza.
Viszont én úgy nézem hogy ez egy verseny, aminek fődíja van, és nehogymár egy ilyen agyatlan majomnak adják meg a producer...öhm akarom mondani, a nézők az esélyt. Akkor már inkább egy normálisabb ember, még ha ő ebben az agyhalott műsorban unalmasnak is számít.
Meg most őszintén? Akarja bárki még egyszer hallani hogy "Namivanöcccsémmm"?...mert ha valaki számára ez a "szórakozás" hogy egy Christofel típusú embert nézzen minden este, akkor ez egy nagyon elb@szott világ.
Csaba. Igazából számomra nem egy unalmas ember,mert biztos vagyok abban,hogy amit csinál azt tudja mit csinál és nem megy mindenki után,hátul megfigyel mindenkit,csendben aztán bamm:DD
Christofel meg egy buta ember akit mindenki megvezet és azt hiszi,hogy egy sármos "férfi" én erre nem vagyok kíváncsi,hogy hol üvöltözik a másikkal meg játsza a fejét,idegesítő számomra és felidegelő.
De sajnos ő fog vissza menni:(
Hajrá Csaba!!!!
1
2
3
Te mész vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!