Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Valóvilág: Cristofel vagy Csaba?

Valóvilág: Cristofel vagy Csaba?

Figyelt kérdés

Kinek szurkoltok?

/normális válaszokat-és nem kell időt pocsékolni hogy leírja valaki: -"én nem nézem azt a szart!!"

:D

2011. okt. 20. 15:25
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
34%
Cris ..
2011. okt. 21. 19:42
 22/34 anonim ***** válasza:
34%
Christofel!
2011. okt. 22. 11:52
 23/34 anonim ***** válasza:
Egyértelműen Cris! Csabával semmi bajom, tényleg egy normális srác, de Crisen nevetek a legtöbbet...
2011. okt. 22. 13:39
 24/34 anonim ***** válasza:
68%

Szavazzatok cristofelre de inkább hívjátok, mert úgy biztos nem rontjátok el a nevét!

Telefon: 06-91-33-44-55, Kód: 1

2011. okt. 22. 18:28
 25/34 anonim ***** válasza:
34%
Én Crisnek drukkolok. Igen, tényleg buta, de legalább rajta lehet nevetni, Csaba meg halál unalmas. Olyan, mintha ott se lenne.
2011. okt. 22. 18:49
 26/34 anonim ***** válasza:
22%

Egyértelműen Cristofel!!!!!!!!!!!

Lehet hogy primitív, buta, műveletlen, de akkor is ő legalább csinál valamit! Csaba egész nap nem mond semmi érdekeset. Ha azt akarom látni hogy mit csinál egy átlag ember egy nap megnézek akárkit a barátaim vagy családom közül-.- Crisben csak ez az egy bökkenő van, Csaba viszont több hibával rendelkezik: unalmas, ronán beszél egyes személyekkel akik NEM érdemlik meg, lenéz párt embert aki erősebb nála. Ha Csaba visszamegy, akkor nem az fog történni amit ő mondott, hogy kibontakozik, hanem az hogy észre sem vesszük. Mivel nem fogják betenni az összefoglalóba :D xD Na szóval mindenki szavazzon Crisre a kubai macsóra:D Segítek!:P ♥ [link]

ja és aki szerette vv évát szavazzon crisre mert éva is neki drukkol:)!

2011. okt. 22. 20:51
 27/34 anonim ***** válasza:
76%

Ha úgynézem hogy az agyhalott nézők "szórakoztatása" a cél, akkor Cristofel menjen vissza.

Viszont én úgy nézem hogy ez egy verseny, aminek fődíja van, és nehogymár egy ilyen agyatlan majomnak adják meg a producer...öhm akarom mondani, a nézők az esélyt. Akkor már inkább egy normálisabb ember, még ha ő ebben az agyhalott műsorban unalmasnak is számít.

Meg most őszintén? Akarja bárki még egyszer hallani hogy "Namivanöcccsémmm"?...mert ha valaki számára ez a "szórakozás" hogy egy Christofel típusú embert nézzen minden este, akkor ez egy nagyon elb@szott világ.

2011. okt. 23. 13:16
 28/34 A kérdező kommentje:
Nekem sem tetszik az ilyen "mutassuk meg milyen köcsögök a magyarok" emberek, mert nem igaz!! csak egy két ember szereti ezt mutatni ://
2011. okt. 23. 15:36
 29/34 anonim ***** válasza:
68%

Csaba. Igazából számomra nem egy unalmas ember,mert biztos vagyok abban,hogy amit csinál azt tudja mit csinál és nem megy mindenki után,hátul megfigyel mindenkit,csendben aztán bamm:DD

Christofel meg egy buta ember akit mindenki megvezet és azt hiszi,hogy egy sármos "férfi" én erre nem vagyok kíváncsi,hogy hol üvöltözik a másikkal meg játsza a fejét,idegesítő számomra és felidegelő.

De sajnos ő fog vissza menni:(

2011. okt. 23. 17:55
 30/34 anonim ***** válasza:
68%

Hajrá Csaba!!!!

1

2

3

Te mész vissza!

2011. okt. 23. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!