Kinek tetszik a Valóvilág CRISTOFEL?
Figyelt kérdés
Őszinte véleményeket várok : )
..és ha netán igen,az mi?
2011. szept. 24. 13:50
3/22 anonim válasza:
Engem annyira irritál,és nem is tetszik. Egy igazi hímrin..ó! Akkora arca van mint egy ház,csak bele kéne verni! Elhiszi magáról hogy mekkora egy macsó,és a csajok meg elájulnak tőle.
19/L
5/22 anonim válasza:
Most nézem tök kicsi a farka...
7/22 anonim válasza:
FÚÚÚÚJ nem csak, hogy ronda, de hülye is szegény:/ és még azt hiszi, hogy minden csaj megveszik érte, nekem konkrétan borsódzik a hátam tőle....:S
8/22 anonim válasza:
Görény egy gyerek az! De ki a faxom szavazta be? Mondjuk van egy tippem! Gombi bejutása is kicsit tré volt tavaly, mivel az összes szavazat asszem 3 telefonszámról érkezett! És ez a seg.gfej a Gombi haverja!
9/22 kriszti78dk válasza:
A tiniknek bejön.De mire veri magát nem tudom.Olyan a micsodája mint egy vén f...é.
10/22 anonim válasza:
"Olyan a micsodája mint egy vén f...é."
Fújj te már voltál olyannal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!