Valóvilág: Cristofel vagy Csaba?
Kinek szurkoltok?
/normális válaszokat-és nem kell időt pocsékolni hogy leírja valaki: -"én nem nézem azt a szart!!"
:D
Csaba!
A kubai is jó lenne, ha nem nyitná ki a száját...
Normális,hogy Cris ennyire felháborodott???
Szerintem is nyalizott Csabának..
Hát remélem Cris megy vissza, én határozottan jól szórakozok rajta.Annyira primitív, hogy elmondani sem tudom.
CSaba is szimpatikus amúgy, de kettőjük közül Cris viszi a hátán a műsort. (szerintem)
Remélem Cristofel megy vissza.
Attól a másik mulya,tejbetök gyerektől rosszul vagyok.
Én Csabának drukkolok.
Habár mindenki tudja szerintem h teljesen mindegy. Nem a normális értelmes embereket akarják látni a tvben. Mindenki jön azzal az indokkal h de hát a kiabálás, ócsárlás, primitívség milyen szórakoztató, ennyi erővel költözzön be cigányokhoz. De azt persze nem, mert azt elítéli. Már abban megmutatkozik ez a dolog h van aki 100ezreket költ h egy tahóra írogassa az sms-t (csak tudnám h mikor mindenki azt mondja nem tudom kifizetni számlákat, honnan van ez a sok pénz). RTL pedig maximálisan támogatja a primitívséget egyre jobban évről évre. Csak gratulálok.
Szerintem másik megy vissza, talán jobb is így maradjon csak a közegébe, és zárják rájuk az ajtót. Csaba az egyetlen akit nem szippantott be ez a ,,Való Világ".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!