Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Valóvilág: Cristofel vagy Csaba?

Valóvilág: Cristofel vagy Csaba?

Figyelt kérdés

Kinek szurkoltok?

/normális válaszokat-és nem kell időt pocsékolni hogy leírja valaki: -"én nem nézem azt a szart!!"

:D

2011. okt. 20. 15:25
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
52%
Egyiket se bírom de Cristofel egy primitív, ostoba állat akinek kifejezetten idegesítő a jelenléte. Így hát inkább a Csaba.
2011. okt. 20. 20:33
 12/34 anonim ***** válasza:

Csaba!

A kubai is jó lenne, ha nem nyitná ki a száját...

2011. okt. 20. 21:26
 13/34 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem csabának kéne vissza mennie . Cristofel egy beképzelt ratyiszemű cigó keménynek érzimagát közben meg gyáva (kiabálni is azért kiabál a kis fostos)
2011. okt. 20. 21:29
 14/34 A kérdező kommentje:
Egyre jobban tetszenek a válaszok!! De azért kérek még :))
2011. okt. 20. 21:36
 15/34 anonim ***** válasza:

Normális,hogy Cris ennyire felháborodott???

Szerintem is nyalizott Csabának..

2011. okt. 20. 21:40
 16/34 anonim ***** válasza:
Én Csabának drukkolok,szerintem vissza is fog jönni
2011. okt. 20. 22:29
 17/34 anonim ***** válasza:

Hát remélem Cris megy vissza, én határozottan jól szórakozok rajta.Annyira primitív, hogy elmondani sem tudom.

CSaba is szimpatikus amúgy, de kettőjük közül Cris viszi a hátán a műsort. (szerintem)

2011. okt. 20. 22:39
 18/34 anonim ***** válasza:
43%

Remélem Cristofel megy vissza.

Attól a másik mulya,tejbetök gyerektől rosszul vagyok.

2011. okt. 21. 01:15
 19/34 anonim ***** válasza:
70%

Én Csabának drukkolok.

Habár mindenki tudja szerintem h teljesen mindegy. Nem a normális értelmes embereket akarják látni a tvben. Mindenki jön azzal az indokkal h de hát a kiabálás, ócsárlás, primitívség milyen szórakoztató, ennyi erővel költözzön be cigányokhoz. De azt persze nem, mert azt elítéli. Már abban megmutatkozik ez a dolog h van aki 100ezreket költ h egy tahóra írogassa az sms-t (csak tudnám h mikor mindenki azt mondja nem tudom kifizetni számlákat, honnan van ez a sok pénz). RTL pedig maximálisan támogatja a primitívséget egyre jobban évről évre. Csak gratulálok.

Szerintem másik megy vissza, talán jobb is így maradjon csak a közegébe, és zárják rájuk az ajtót. Csaba az egyetlen akit nem szippantott be ez a ,,Való Világ".

2011. okt. 21. 01:47
 20/34 A kérdező kommentje:
Igazad van! Még ha Csabát csak a hírnév vitte oda, akkor is: legalább nem mutatja ki. Cris meg.. -.-' hát ő csak a sex miatt ment be. Meg hát ugye a pénz, hírnév is vele jár. És már most azt hiszi hogy ő a menő :D pedig csak nagyszájú. meg az is idegesítő hogy a Veronikát készül megcsalni..
2011. okt. 21. 06:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!