Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Attila? Nektek is felhajtja...

VV Attila? Nektek is felhajtja az agyvizeteket az az embernek nevezett majom?

Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 00:13
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Mondjuk egyébként a táncos dologban pont neki volt igaza,pedig utálom én is mint a sz.rt,de ott neki volt igaza.Megcsinálta volna,de a kinga nem akarta.De ahogy beszél,káromkodik élő adásban,undorító egy féreg.
2011. nov. 22. 13:13
 32/45 anonim válasza:
77%

Szerintem iszonyat jó fej. Vagány, de belül egy érző lény, aki nagyon tud szeretni.

Én egy ilyen barátra és társra vágynék..

2011. dec. 1. 18:07
 33/45 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon tudnám ennek a műsornak alapján megállapítani, hogy mennyire tud szeretni, de ha tud is, azt elég furcsán mutatja ki. Minden esetre eléggé görény módon viselkedik a társaival úgy a szemükben, mint a hátuk mögött is, és ha ezt ők zokon veszik, mesterien kimagyarázza magát, úgy, hogy még ő tűnik a végén áldozatnak. Tipikus példája annak az embernek, aki elvárja a másik felől a tiszteletet, ő azonban képtelen azt viszonozni.
2011. dec. 2. 15:35
 34/45 anonim ***** válasza:

Egyébként én azt veszem észre, hogy majdnem mindegyik fiú igyekszik nagyon, hogy a vv4 nyerteséből valamit leutánozzon. Én ugyan az Alekoszt sem bírtam soha, de itt az Attila, Péter és Fecó próbál ugyan úgy különcködni valamivel - nagy önuralom, finom vagy durvább piszkálódások, összeesküvések, Fecó - különösen eleinte - az arisztokratikus tartásával, kezében a pohár itallal előadott "sokat mondó" beszédeivel, "okos" tanácsaival.

Igazából két fiú van, akik nem játszák meg magukat, Gergő és főleg Csaba. Más kérdés, hogy pont emiatt a tv ritkán vágja be őket az összefoglalóba. Csabában az nem tetszett, hogy Annamarival annyira eltúlzott volt a távolság tartása. Ez a táncos héten volt nagyon zavaró tőle. Ez amiatt is lehet,hogy a többi bunkó is olyan megalázó módon kiröhögi és kigúnyolja azt a lányt, pedig ha nem is egy bombázó külsejű, azért undorodni mégsem kellene ilyen nyíltan tőle.

2011. dec. 2. 15:57
 35/45 anonim ***** válasza:
48%
Attilanak van ott a legtobb esze, a tobbi egy nagy nulla.O tok jo fej, es aranyos, nekem o a legszimpibb !Hajra Attila!!!!
2012. jan. 5. 07:02
 36/45 A kérdező kommentje:
Egyébként már nekem is változott róla a véleményem,annyira nem is seg*gfej!
2012. jan. 5. 10:01
 37/45 mountain válasza:
Igen. Valahogy lassan változik az ember. Már az empátia halvány jeleit is észre lehet venni rajta. Aztán még valami! Lassan udvarolni is megtanul. A Kinga változtatott rajta szerintem.
2012. jan. 5. 10:11
 38/45 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,a Kinga leszarja.Inkább a Muri Enikő :D
2012. jan. 6. 13:55
 39/45 anonim ***** válasza:
61%
Kinga egy nagy sz.r ember, es erre mar Attila is rajott...miert is jo szerintetek Kingucika??En az elejen nagyon szerettem, de mostmar teljesen kiabrandultam belole.Teljesen kihasznalta Attilat, egy kis ketszinu, hiteltelen, onzo p.csa.Eleg csak azt megnezni, h viselkedett Eszterrel, amikor Dya kiment, es hogy viselkedett utana....csak a sajat erdekeit nezi.Es viselkedni sem tud, ugy beszel, mint egy kocsis.Utalom!!!!Es remelem, h Attila se fog vele foglalkozni, mert o jo ember, es nem erdemli meg, h ilyen kis Kingucik az orranal fogva vezessek!!!
2012. jan. 7. 09:22
 40/45 anonim ***** válasza:
57%
Kinga ugyanolyan ketszinu napraforgo, mint az elozo VVben Aniko!
2012. jan. 7. 09:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!