VV Attila? Nektek is felhajtja az agyvizeteket az az embernek nevezett majom?
Szerintem iszonyat jó fej. Vagány, de belül egy érző lény, aki nagyon tud szeretni.
Én egy ilyen barátra és társra vágynék..
Egyébként én azt veszem észre, hogy majdnem mindegyik fiú igyekszik nagyon, hogy a vv4 nyerteséből valamit leutánozzon. Én ugyan az Alekoszt sem bírtam soha, de itt az Attila, Péter és Fecó próbál ugyan úgy különcködni valamivel - nagy önuralom, finom vagy durvább piszkálódások, összeesküvések, Fecó - különösen eleinte - az arisztokratikus tartásával, kezében a pohár itallal előadott "sokat mondó" beszédeivel, "okos" tanácsaival.
Igazából két fiú van, akik nem játszák meg magukat, Gergő és főleg Csaba. Más kérdés, hogy pont emiatt a tv ritkán vágja be őket az összefoglalóba. Csabában az nem tetszett, hogy Annamarival annyira eltúlzott volt a távolság tartása. Ez a táncos héten volt nagyon zavaró tőle. Ez amiatt is lehet,hogy a többi bunkó is olyan megalázó módon kiröhögi és kigúnyolja azt a lányt, pedig ha nem is egy bombázó külsejű, azért undorodni mégsem kellene ilyen nyíltan tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!